BLANDEDE BOLCHER VÆRD AT BESØGE

"Boligteket" – et cool koncept

Jeg har mødt Helle Jønch, som står bag dette ret unikke koncept. Boligteket er et bolig-bibliotek og så meget mere end det. Her kan du få boligcoaching, individuelt og for par. Du kan få rådgivning eller blot søge inspiration i de mange boligbøger. I de hyggelige hjemlige omgivelser kan du fordybe dig i nogle af de mange fede bøger.

Hos boligteket kan du få tips og råd til indretning, vedligeholdelse og renovering. Boligteket tilbyder også aftenkurser i f.eks. Belysning i hjemmet, vinterklargøring af huset, møbelpolstring og renovering af gamle møbler med maling og tapet, samt meget mere. Der afholdes også arbejdsaftener, hvor du kan lære at lave dit eget tapet eller lampeskærme.

Boligteket er til dig som:

 • skal købe design og interiør til hjemmet
 • ønsker at købe kvalitet til boligen hjemmefra
 • gerne vil være din egen indretningsarkitekt
 • vil være helt sikker på dit valg inden du køber
 • synes hjemmet mangler et pift og har brug for rådgivning
 • er til gode og sjove DIY idéer

Kig forbi og bliv inspireret. Adressen er: Røde Mellemvej 22, Kbh. S. (lige mellem DR-byen og Bella centeret). Du kan også tjekke hjemmesiden og læse mere og se åbningstider: Jeg skal simpelthen forbi og tjekke det her sted ud, jeg synes det lyder vildt spændende!

Artikel
"Boligteket" – et cool koncept
Beskrivelse
Jeg har mødt Helle Jønch, som står bag dette ret unikke koncept. Boligteket er et bolig-bibliotek og så meget mere end det. Her kan du få
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  helle jønch
  juli 8, 2012 at 22:01

  Tak for de fine ord 🙂 Mega skøn blog du har her. Jeg håber at to kreative hoveder mødes i Boligteket – der er så meget at finde på 🙂

Leave a Reply