BLANDEDE BOLCHER Uncategorized

Blog Take Over var en succes…. fik du set dem alle?

Vi har holdt 14 dages dejlig ferie og nydt i fulde drag, at “andre” har styret bloggen. Vi har nydt dagligt at klikke forbi fra strandstolen og læse de mange gæsteindlæg fra gode brands, som har vikarieret for os i vores SUMMER BLOG TAKE OVER.

Det har været en stor succes, i har taget så fint i mod det, det kan vi se på vores læsertal, som har været rigtig fine trods dansk sommer, sol og næsten ulidelig varme. Taget dette i betragtning er det bestemt ikke sidste gang vi køre BLOG TAKE OVER.

I dag kigger vi tilbage på de mange inspirerende, gribende og personlige indlæg, som har fyldt bloggen de sidste par uger. Hvis du falder over et indlæg, som du ikke lige fik læst, så klik på billederne og de vil føre dig direkte til indlægget….

 

Marlene Waldorf medejer og stifter af den skønne webshop Markwaldorf.dk. – Marlene inviterede os på rundtur i hendes meget personlige og inspirerende hjem.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Vi er top misundelige på Marlenes terrasse!

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

En polstret hovedgavl – puder og hvidt sengetøj

Næste Nadia Lassen stifter af By Lassen overtog bloggen efter Mark & Waldorf. Nadia fortalte om sin talentfulde oldefar Mogens Lassen, som står bag bl.a. designikonet KUBUS stagen. Jeg synes det var skønt med en personlig beretning direkte fra Nadia selv, både om oldefaderen, men også om, hvordan hun helt tilfældigt havnede i denne branche – en branche som hun i dag ELSKER højt.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Mogens Lassen ved arbejdsbordet

By Lassen bidrog med hele to indlæg på under deres Blog Take Over, i det andet indlæg fortalte hun den skønne historie om, hvordan KUBUS 8 kom til…. få lidt designhistorie og læs indlægget…

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

SIKA Design overtog bloggen om onsdagen. Her kunne du få lidt mere designhistorie, denne gang om designer parret Nanna og Jørgen Ditzel, som står bag et af de 10 bedste danske designs, nemlig Hanging Egg Chair. Se de smukke billeder og læs indlægget… klik blot på billedet!

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Dennie Ditzel som lille pige i forældrenes møbeldesign

Georg Jensen Damask’s indlæg var personligt og anderledes. Mette Tonnesen (marketingschef) havde nemlig interviewet sine kolleger. Hun bad dem fortælle, hvilket Georg Jensen Damask design de bedst kunne lide og hvorfor. Fra marketingschef, til butikschef, til syerkse osv…. fortalte de os hver især om deres favorit design, suppleret med virkelig lækre billeder.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?Georg Jensen Damask lagde også to indlæg op den dag. Det andet indlæg var nyheden om re-designet af den populære 70’er dug DANDELION, designet af John Decker i 1972. Hvis du selv ligger inde med en Dandelion dug, så skal du kigge forbi indlægget (klik på billedet) og læs hvordan du kan bytte dig kvit og frit til en spritny DANDELION dug.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

 

Næste indlæg gav mig gåsehud og rørte mig. Joy Vasiljev stifter af THE ORGANIC COMPANY fortæller på sin helt egen facon (jeg følte næsten jeg sad overfor hende) om at kvitte sit job som olieindkøber hos A.P. Møller og starte sin egen virksomhed. Hun startede fra scratch anede intet om den verden hun begav sig ind i, men nægtede at tro på, at man ikke kunne designe økologiske tekstiler, der samtidig var designer lækre…. du SKAL læse hendes indlæg det er fantastisk!

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle? Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Lørdag morgen ejede LIVINGWOOD bloggen. Lars Hansen er en rigtig træmand, han har designet smukke rustikke langborde to die for. Jeg mødte Lars i forbindelse med en styling opgave. Det er mig der har stylet hans billeder og Sisse Langfeldt har fotograferet. Vi elsker de smukke borde.

 

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

 

Søndag morgen satte Helle Fylgraff sig bag computeren og overtog Boligcious. Helle er Marketingdirektør hos INVITA, og brugte indlægget på at fortælle dig om INVITAs nyeste koncept, som vi på Boligcious har afprøvet og finder helt fantastisk. Få en guide til, hvordan du bruger INVITAS LOOKBOOK, og selv kan skabe din eget kreativ  lookbook helt gratis. Et fantastisk redskab for dig, som skal renovere køkken, badeværelse eller bryggers.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

 

Stylist Mette Helena ejer af Retrovilla bidrog med et indlæg omkring loppefund. Det er nemlig noget hun er suveræn til. Ikke kun det at finde de fede ting, men også det at style dem lækkert sammen og få dem til at ligne noget fra boligbladene. Mette Helena er sammen med Nicola Kragh Riis (boligredaktør fra ALT for damerne) aktuel i et nyt TV program, som starter i næste uge på TV2…. læs mere her

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Loppefund stylet af Mette Helena og fotograferet af Tia Borgsmidt

 Auping lærte os noget om Cradle to Cradle / C2C ®- konceptet, som går ud på, at man ikke smider væk. Affald fungerer som et råmateriale til nye produkter, og der forekommer dermed en endeløs cyklus af materialer. Cradle to Cradle-materialer er enten fuldt biologisk nedbrydelige eller 100 pct. genanvendelige. Auping er nemlig meget optaget af at producere luksus senge i lækkert design udfra C2C konceptet….. hmmm kan man overhovedet det? JA det kan Auping, og designet er super elegant…- og når nu man ved man kan sove i en bæredygtig seng, er det så ikke målet for os alle? Se de mange billeder og bliv klogere når Auping fortæller… det er ret interessant!

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

ILVA var også på banen først med et indlæg, hvor vi helt ekstra ordinært fik lov at få en lille forpremiere på efterårets lækre nyheder – som i VIRKELIG lækre nyheder!

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

ILVA ville gerne have jer helt tæt på, så derfor lavede de også en lille film fra deres sidste pressearrangement, hvor de viste den nye kollektion frem – Alt var stylet af Louise Dorph-Petersen (kendt fra Go’Morgen Danmark)… se filmen i indlægget

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Vi havde også glæden af at få besøg af Dorthe Mathiesen – den kreative kvinde bag VISSEVASSE. Dorthe havde skrevet et hyggeligt og nærværende indlæg om sig selv,  og hun viste rundt på sit alt for lækre kontor/atelier. Se alle de mange fede detaljer i det lækre rum og bliv inspireret…..

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Vi gik fra en dag med kunst og og fremvisning af kontor, til EVERYDAY MAGIC fra Charlotte Hedeman Guineau medstifter af den farverige virksomhed RICE. Charlotte vil gerne bringe glæde og magi ind i hverdagen bare små ting, der gør livet lidt dejligere! Se hvor let det kan gøres og læs hendes skønne personlige indlæg.

ps. mange af de lækre billeder er fotograferet i Charlottes eget hjem.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Charlotte har faktisk også skrevet en bog, som er udgivet på 8 forskellige sprog – bogen hedder HAPPY HOME og hun er netop as we speak, startet på en efterfølger! Jeg har selv bogen, og jeg elsker den – du kan også få fat i et eksemplar – GRATIS! Charlotte besluttede nemlig at udlodde 3 bøger til en heldig Boligcious læser! klik på billedet og se mere….

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

Sidste TAKE OVER var måske lidt usædvanligt, men ikke desto mindre meget interessant. Pernille a.k.a. Krea_Pernille er til daglig at finde på instagram – her har hun over 21.000 følgere. Pernille er indretningsentusiast og vild med bl.a. By Lassen. Derfor kastede hun også alt ind, da hun deltog i By Lassens stylingkonkurrence, som foregik på instagram. Præmien var en dag som stylist hos By Lassen. Pernille deltog med hele 36 billeder og alle hendes følgere heppede på hende – meget velfortjent vandt hun!

Det var en af de største dage i hendes liv, og da historien er lidt lang at fortælle på instagram, spurgte hun mig, om hun kunne booke en Blog Take Over. Det er vi glade for hun gjorde, vi syntes nemlig, at det var vildt spændende at læse om dagen på fotosettet, stylingen, mødet med Nadia Lassen og ikke mindst de mange billeder.

Blog Take Over var en succes.... fik du set dem alle?

 

Summer Blog Take Over er slut for denne gang – i morgen er vi tilbage og vi glæder os! Dagens Poster er tilbage mandag den 4. august.

 

 

 

Blog Take Over var en succes…. fik du set dem alle?
Artikel
Blog Take Over var en succes…. fik du set dem alle?
Beskrivelse
Vi har holdt 14 dages dejlig ferie og nydt i fulde drag, at "andre" har styret bloggen. Vi har nydt dagligt at klikke forbi fra strandstolen og læse de
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply