GIVE AWAY: Julegave til dig, Tak for i år <3

GIVE AWAY TIL DIG♥

GLÆDELIG JUL

Jeg vil gerne ønske dig og dine ære en rigtig smuk og god jul. Jeg har fået love af det danske firma Lemus at forære en af mine læsere denne elegante lille bærbar højtaler SIA. SIA streamer musikken direkte fra din telefon, computer eller tablet, den er super let at have med at gøre og spiller ret så godt lyd på trods af den størrelse.

Den lille højtaler har en læderrem som gør det let at tage den med sig, og så er den altså fin og feminin.

 

 

VIND SIA

Er du også vild med SIA så kan du vinde den smukke højtaler her på Boligcious. Alt du skal gøre er at lægge en besked i kommentarfeltet. Fortæl hvorfor du skal vinde SIA og hvor du allerhelst vil bruge den. Derefter skal du lige klikke her og følge Lemus på Instagram

Så altså følg disse to krav:

Jeg finder en vinder den 30/12-2017

Der er fundet en vinder – TILLYKKE Nadine, jeg har sendt dig en direkte mail. Tak til alle som deltog i konkurrencen.

 

GLÆDELIG  JUL

 


 

 

 

 

84 Comment

 1. Meget smuk gave – den vil pynte i mit sommerhus i Sverige som er lidt retro….der vil den kunne glæde de mange familiemedlemmer der låner huset i ny og næ. Glædelig Jul og tak for altid godt nyhedsbrev med masser af inspiration.

 2. Jeg skal vinde den lækre lille højtaler ?? Jeg elsker at stå op før alle andre i familien og nyde en rolig morgenstund med en kop kaffe – jeg savner dog at kunne høre lidt radio imens så den lille SIA ville være fin at kunne have i køkkenet, men samtidig dejligt nemt at flytte den til badeværelset eller altanen ??❤️

 3. Glædelig jul med smuk lydkulisse

 4. Ej hvor er den flot, den ville være perfekt på mit værelse!
  Krydser fingre og håber du får en glædelig jul :)

 5. Jeg vil bruge den i soveværelset og badeværelset især.

 6. Wow en fin gave!!
  Rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
  Tak for altid masser af god inspiration!

 7. Mine fingre er krydsede. Glædelig jul

 8. Ville da være lækker at have i soveværelset, god musik til øregangen og lidt lækkert til indretningen, også i dette rum.
  Glædelig jul <3

 9. Den er godt nok fin! Den ville pynte så godt her!?

 10. Jeg skal snart på højskole, det ville være så lækkert at kunne tage den med rundt på højskolens forskellige hyggekroge og hygge med de andre. Den er så fin!

  Glædelig jul og godt nytår!

 11. Ville være så lækkert at starte dagene i det nye år med musik og dans, kom an 2018.

 12. Den vil være perfekt til køkkenet
  Rigtig glædelig jul

 13. Jeg har “kun” lyd i stueetagen så sådan en lækker lille sag vil bringe stor glæde på mit natbord. Så fin. Glædelig jul.

 14. Glædelig jul..
  Krydser fingre for at jeg kan høre noget god musik på terrassen til sommer ?

 15. lene_aarup@hotmail.com
  Wauw den er fed. Rigtig glædelig jul ?

 16. Allerførst glædelig jul til dig og dine ???
  Jeg skal vinde, fordi jeg elsker smuk design og god lyd. Den skal med mig ud i haven, når jeg skal i vildmarksbadet, når jeg skal på stranden… Kort sagt alle de steder, hvor det vil kunne være rart at streame lyd.

 17. Glædelig Jul

 18. Den ville være perfekt, når jeg forhåbenligt lige om lidt flytter til Århus i en ny lejlighed.. ? Krydser fingre, og god jul herfra ?????

 19. Den er så fin! Jeg krydser fingre:-)

 20. Ja tak ??? glædelig jul

 21. Wow den er flot! Den vill passe perfekt til mit hjem, som er en blanding af det nye og enkle sat sammen med arvestykker og gamle klassikere..

 22. Uh den er fin. Den kunne være smart i køkkenet. Til morgenkaffen, til aftensmaden, til madpakke smøring osv osv.
  Glædelig jul ???

 23. Det vil pynte i min nye studielejlighed! Sikke en skønhed. For hjemmet og øerne. ?

  God Jul ?

 24. ønske, ønske

 25. Den er da mega nice!!❤ Jeg skal have den i badeværelset, så den kan hjælpe mig med at ramme tonerne, når jeg synger i badet ??
  Det er der nok andre end mig, der vil sætte pris på ?

 26. Åhhh den vil jeg meget gerne vinde – den er perfekt til at have med i vores shelter og i kolonihaven.

  Krydser fingrene ?

  Ønsker alle en glædelig jul ???

 27. SIA ville være perfekt i mit arbejdsværelse hvor jeg syr og strikker. I øjeblikket lytter jeg til telefonen – men det er ikke altid optimalt med ledninger og høretelefoner. Jeg får altid viklet mig ind i noget ?

 28. Glædelig jul og godt nytår :-)

 29. Den er meget flot. Vi har en beoplay, som også er flot, men desværre fungerer den dårligt med min telefon. Så det kunne fantastisk med en ny, så jeg igen kan høre musik og podcast ?

 30. Den er virkelig fin og ville passe perfekt her i vores rækkehus med både kælder og 1. sal, så man kan tage lyden med sig.
  Tak for et spændende år her på bloggen. Elsker at følge med :-)
  Glædelig jul og godt nytår.

 31. Jeg ville blive glad for den fine højtaler i mit køkken, da jeg elsker at høre musik mens jeg laver mad. Og så vil den også passe ret fint til køkkenet ?

 32. Hvor er ikke så interessant som hvornår :)
  Jeg tænker lydbøger og podcast, når jeg gør rent, sidder og kigger ud over havet og ikke mindst alslapningsmusik, når jeg laver yoga :-)

 33. Glædelig jul.
  Den skulle stå i køkkenet. Elsker at lave mad og være i mit køkken. Og er blevet svært glad for at høre podcast. Så kunne være hyggeligt hvis jeg kunne hære dem vis højtaleren mens jeg bar der ude.
  Gølger på Instagram som Sizze86.

 34. Hvor er den fin! Jeg elsker at have gæster og holde fester, men utjekket som jeg er, ejer jeg ikke en højtaler, og det er altså virkelig bare ikke det samme at skråle med på “Hit me baby one more time” når man kan høre sig selv helt vildt tydeligt, fordi computerens højtalere hverken kan spille højt eller godt. Samtidig er jeg jo den forfængelige type, så jeg har ikke lyst til at have et kæmpe monstrum stående i min stue og skæmme, derfor vil det være helt perfekt med sådan en fin lille størrelse, som tilmed er pæn og indretningsvenlig. Jeg er sikker på at den ville gøre mine fremtidige fester langt bedre.

  Rigtig glædelig jul

 35. Den er rigtig, rigtig fin! Den ser SIMPELTHEN ud som om den ville blive rigtig glad for at bo på mit badeværelse! :-)

  Glædelig jul! Og godt nytår!

  Kh Mai

 36. Åh den er rigtig fin!

 37. Glædelig jul og godt nytår.
  Krydser fingre :)

 38. Ej, så fin! Jeg ville bruge den i min nye lejlighed, som jeg flytter ind i til januar – primært i køkkenet, tror jeg :)

 39. Den perfekte nytårsgave at gå på barsel med – krydser fingre for held ❤️??

 40. Glædelig jul. Jeg krydser fingre.

 41. Den er smuk!
  Hvis jeg bliver den heldige vil jeg forære den i gave til min lillesøster som lige har været heldig at få værelse i et lille pigekollegie i Aarhus C. Den skal hun da have i indflyttergave ? glædelig jul

 42. Sikken en lækker lille sag! :) Den skal bruges alle steder hvor jeg lytter til musik, i køkken, bad og stue, – kun fantasien sætter grænser. Håber !!!

 43. Ville være skøn at have i køkkenet til god musik, når der skal kokkereres

 44. Hvor er den skøn – den vil jeg gerne vinde ?????

 45. Superfed højttaler! Den vil være skøn at kunne bruge uge i drivhuset de varme sommeraftener

 46. Jeg ville forære den til min kæreste, som ønsker sig en højttaler til når han står i køkkenet og laver mad – ofte til mig ;)

 47. Jeg ville elske at kunne høre musik i min nye lejlighed ?

 48. Krydser fingre ????

 49. Hvor er den fin?. Endelig en højtaler man kan have stående fremme og som faktisk pynter.

 50. Den ville jeg helt sikkert bruge hjemme – elsker musik når jeg laver mad og gør rent??

 51. Hvor er den flot!
  Jeg havde faktisk ønsket mig en trådløs transportabel højtaler i år – dog uden at få en. Ville bruge den overalt: i sommerhuset, på vores kommende altan, på badeværelset når jeg duller og leger spa, i stuen når gæsterne vil have dansemusik osv osv.

 52. Glædelig jul!
  Jeg ville bruge den i mit lille “kontor” (et hjørne i soveværelset), hvor jeg sidder og skriver flere timer om dagen. Min kæreste har en lækkert anlæg i stuen, men det ville være dejligt – og ikke mindst PÆNT – med den fine sag ved siden af mig på skrivebordet :)

 53. Nøj den er fin. Den kan jeg godt bruge…. I køkkenet, på badeværelset, når der gøres rent mm.
  Jeg krydser fingre??.
  Tak for en fin blog iøvrigt ?

 54. Lækkert. Den vil jeg gerne vinde. 2018 bliver så godt ???

 55. Den vil jeg bruge i soveværelset til at spille beroligende lyde på, når min psykiske sygdom driller som nu….bølgeskvulp er godt!

 56. Eftersom julemanden ikke kom forbi med den juleaften, ‘ jeg ønske en gang til. :)
  Den vil pynte så fint i stuen og hjælpe mig med at sørge for mine gæster får en hyggelig aften til min fødselsdag i januar.

 57. Årh den er så fin! Jeg er studerende, så jeg ville elske at høre noget afslappende musik i mit lille værelse mellem al læsningen ?
  Rigtig god jul og godt nytår! ?

 58. Hjemme hos os er musik alt! Fra når vi står op om morgen, høre min søn og jeg god go’morgen musik, hvor der tit også bliver danset. Vi tager musikken med os på cyklen over til børnehaven, hvor der bliver sunget med så godt vi kan. Om aften inden vi skal sove hører vi igen musik, for at finde ro. Vi høre musik når vi går i bad. Min søn har en fest i badekarret med musik og så han i sin egen verden. Min mand og jeg elsker høre musik når vi laver mad. Det er ligesom om en spaghetti bologenese er lidt sjovere hvis man kan høre musik i mens. Så hvorfor skal vi vinde denne Sia fra Lemus? Jo fordi at selvom vi spiller så meget musik, har vi ingen højtaler så alt kommer direkte fra telefonen. Så det ville være lækkert at sætte kvaliteten op og rent faktisk kunne høre hvad der bliver synget når man sidder på cyklen eller står i badet. Så håber min lille familie vinder en Sia der kan give lidt bedre lyd i vores hjem!

 59. Hvor er den højtaler bare fin – retro og nordisk smelter sammen ?❤️?

 60. Den ser mega fin ud ? jeg ville elske at have sådan en, så jeg kan tage den med mig i et andet rum, når ungerne larmer for meget ?

 61. Opvasken (i hånden) er en evig pine. På magisk vis får tallerkner og service hobet sig op i køkkenet. En højtaler og Mads og Monopolet-podcasten eller de pinligste popsange i højtaleren ville gøre opvasken til en leg.

 62. Wauw – det ville ikke være dårligt at vinde. Jeg har nemlig givet min til min datter der skulle på efterskole og manglede noget at høre musik på. Så nu mangler jeg selv en ???

  Godt nytår og rak for en dejlig blog.!

 63. Hjemme hos os har vi netop skrevet under på to købsaftaler – én på vores nuværende hus som nu skal have nye ejere, og én på et hus der giver os mulighed for at følge vores drøm. Og så kunne jeg virkelig godt ønske mig en lækker højtaler der kan holde mig med selskab under nedpakning, udpakning, maling og indretning i de kommende måneder ?

 64. Hjemme hos os har vi netop skrevet under på to købsaftaler – én på vores nuværende hus som nu skal have nye ejere, og én på et hus der giver os mulighed for at følge vores drøm. Og så kunne jeg virkelig godt ønske mig en lækker højtaler der kan holde mig med selskab under nedpakning, udpakning, maling og indretning i de kommende måneder ?

 65. Den lækreste gevinst! Den skal stå i mit køkken, men er så oplagt at tage med på badeværelset eller på terrassen til sommer! Virkelig en brugbar og superlækker gevinst <3

 66. Den vil jeg gerne vinde :). Vores Sonos er loge brudt sammen, spanden vil falde på et tørt sted…

 67. Sikke en lækker højttaler – og hvor passer den bare flot ind i dit hjem – dejlig inspiration hvis jeg skulle være så heldig at vinde og kunne nyde god lyd i flot indpakning:) Rigtig godt nytår og tak for dejlig inspiration;-)

 68. Hov min autocorrect gik lige amok ;)
  Det jeg ville have skrevet var:
  Den vil jeg gerne vinde:) Vores Sonos er lige brudt sammen, så den vil falde på et tørt sted…

 69. Åh den er flot! Den ville egne sig godt til at lytte lydbøger her under barsel ?

 70. Uhhhh en lille lækker sag. Flot design – ligner faktisk den fra B&O lidt. Den ville jeg elske at tage med på badeværelset og starte dagen med god musik i badet! ?????

 71. Den vil jeg elske at tage med ud på terassen i sommermånederne

 72. Smukt design. Den villle baade pynte og lyde godt paa same tid.

 73. Nydelig! Den ville jeg gjerne brukt på badet, men den er sltfor fin til det. Den havner i stua?

 74. Den skal hjem til mig og stå❤️

 75. Godt nytår – må 2018 blive fyldt med farve og fedt

 76. Sikke en lækker sag at vinde ✨??

 77. Tak for de mange skønne indlæg i 2017, ser frem til flere i 2018. Fantastisk med den lækre præmie! Jeg kan godt bruge den til at spille musik rundt i huset! ???? Godt Nytår!!

 78. Det er så fin en højtaler. Lækkert design som ville pryde mit i hjem ?Godt nytår ?

 79. Uuuuuuh den er bare så fin altså! Ville jeg vildt gerne eje ?

 80. Jeg ville give den til min ældste datter, som ikke har en højtaler til sit værelse. Hun må låne lillesøsters, når hun vil lytte til musik.

 81. Åhhhhh den er da for lækker – Må gerne komme hjem og bo hos mig ????

 82. Lovely!!! ???❤️telijke groetjes uit Rotterdam! ???Rieke

 83. Glædelig bagjul?❤️ Den højtaler vil tage sig meget fint ud i mit soveværelse. Krydser fingre for at jeg er heldig?

 84. Godt nytår :) Den ville være så kærkommen i min bolig

Leave a Comment

Email (will not be published)