KIDS

Har fundet gaven, der gør ventetiden uendelig lang…

Kender du det, når du har fundet den der gaveidé, som er så god, at tiden fra nu og indtil jul ,pludselig bliver uendelig lang?

Jeg har fundet en gave, som er så skøn og personlig, at jeg overhovedet ikke ved, hvordan jeg skal holde ud at vente med at give den.
Faktisk er gaven ikke engang fra mig, men den er sat i gang af mig. For længe siden fandt jeg et site hvor man kan lave sin egen melamin tallerken. Og ja, det lyder måske lidt corny, og ja, det får associationer hen på kopper med billede af gamle “onkel et-eller -andet” med nissehue, købt og produceret, mens vi venter i Tivoli! Men sådan er det slet ikke… come on, I kender jo min stil:-)

Jeg har bestilt to tegninger hos min datter. Hun skulle tegne sig selv og sin lillebror. Jeg har scannet tegningerne og gemt dem på min computer. Herefter har jeg uploaded tegningerne på zazzle.com i deres template. Det er SÅ nemt! man kan ændre billedets størrelse og placering og så kan man adde en tekst.

Se nu her:

Har fundet gaven, der gør ventetiden uendelig lang... Har fundet gaven, der gør ventetiden uendelig lang...

 

Min datter aner intet om det. Tallerknerne bliver pakket ind og lagt under træet med et til-og-fra kort, hvor der står til Wilfred fra Olivia. Ingen tvivl om, at hun bliver meget gladere end ham.

Hvis du vil bruge idéen her, så skynd dig, tiden er knap, og jeg ved ikke engang om disse når frem inden jul. Desværre er shippingen ret dyr, så slå dig sammen med et par stykker, som også vil lave en tallerken og lav en samlet ordre. Create her: zazzle.com

English: I have found the perfect Christmas gift and I cann’t wait to give it. In fact, the gift isn’t even from me, it’s from my daughter, but she doesn’t know it. I asked her to draw two drawings. A drawing of herself and one of her little brother. I have scanned her drawings on the computer and uploaded them on the website zazzle.com. Here you can arrange a drawing, resize and add text in their template. It’s so easy and the result is very cute.
I am like a little kid on Christmas Eve, I can’t wait to see the expression on her face when she sees her brother open a gift from her. She’s going to be so proud.
You can make your own plate here

 

 

Har fundet gaven, der gør ventetiden uendelig lang…
Artikel
Har fundet gaven, der gør ventetiden uendelig lang…
Beskrivelse
Kender du det, når du har fundet den der gaveidé, som er så god, at tiden fra nu og indtil jul ,pludselig bliver uendelig lang? Jeg har fundet en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Louise Jerup
  marts 26, 2014 at 12:05

  Hej Malene

  Syntes det her er en fantastisk ide. Jeg faldt lige over det indlæg da jeg hoppede rundt på din blog (som jeg gør næsten dagligt:), men jeg er lidt usikker på hvor stor tallerkernerne er? Jeg tænkte på at du måtte have fået den tilsendt nu så måske du ville tjekke det?

  Tak:) De bedste hilsner Louise

Leave a Reply