Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

The perfect gift’s for him, her and the kids

Åhhh jeg kan mærke presset, mangler stadig de fleste af mine julegaver… det startede ellers lige så godt, havde allerede købt de to vigtigste i slutningen af november! MEN… Jeg har ikke købt en eneste siden. I morgen tager jeg ud og køber julegaver, og her til aften net-shopper jeg gaver. Mangler du inspiration? Her skal du få 3 bud på gaver til ham, hende og de helt små….

 


Til Hende


Det lugter lidt af sommer, jeg ved det godt, men det var altså lige det jeg selv ville ønske mig, og jeg tænker, at jeg ikke er alene. Det blomstrede sæt fra Aiayu har jeg ønsket mig hele sommeren, det er så fint og lækkert, kan købes her // Høretelefoner i hvide med gulddetalje fra Kreafunk kan købes her // Jeg er stor fan af karmamejus produkter og bruger dem dagligt, jeg kender ingen kvinde, der ikke ville elske en lækker bodyscrub. Jeg lover, at du får den blødeste silkehud. Køb her


Til Ham


 

Kreafunk høretelefonerne i sorte, også ret cool! Kan købes her // Den lille box med frække ord… egentlig mest fordi det er en sjov gimmick. Den indeholder 6 kort + kuverter med frække ord, kan købes her // En toilettaske i coatet papirmateriale… cool look og vildt materiale. Kan gøres ren med en fugtig klud og holder overraskende godt. Kan købes hos Kaiku

Jeg så denne hylde forleden dag på Instagram, den er da for skøn! ‘Up Warsaw’ hedder den lille flyvmaskine fra Lirum Larum leg // Fin strikket hue i uld og cashmere fra Liewood, kan købes hos Cahetu // En fin skål til morgengrøden, kan købes her //

The perfect gift’s for him, her and the kids
Artikel
The perfect gift’s for him, her and the kids
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply