BLANDEDE BOLCHER VÆRD AT BESØGE

Blickfang messe 2012 København

I sidste weekend blev Blickfang messen afholdt for første gang i Øksnehallen, København. 120 internationale designere af møbler, smykker og mode. Messen har være holdt i mere end 15 år i Zürich, Basel, Wien, Hamburg og Stuttgart. – Havde jeg glædet mig – JA det havde jeg da! Havde jeg forberedt hvilke stande jeg bare måtte se… Øh JA det havde jeg, -Kom jeg afsted? …Nope! jeg lå syg, sådan rigtig febersyg.

MEN så er det heldig, at man har en Rikke! Hun træder altid til, og det er ikke første gang hun har været sendt i byen for mig og Boligcious.
TAK Rikke, scenen er din♥

Tekst og collage af Rikke Hyllested Marienhof
Smykkedesigner – Mollermarienhof.dk

Når regn bliver til musik!

Da jeg cirklede rundt på Blickfang 2012, faldt jeg over den fineste regnvandsopsamler, designet af Laure  Gremion fra Schweiz. Idéen er opstået under en workshop med temaet ’Saving water’ og resultatet er en paddehat-lignende opsamler med en hat af banket messing, der giver små ’pling’-lyde, når regndråberne falder. Hatten buer og leder vandet ind mod et hul i midten, hvor det løber ned i en håndlavet keramikbeholder. Intet mindre en smukt for både øje, øre og miljø!

Blickfang messe 2012 København

Se mere på www.lauregremion.ch

MAXJENNY

Hvis jeg skulle ønske mig noget lige nu til efterårsregnen, så skulle det være et af de fantastiske vandtætte jakker fra MAXJENNY, som jeg spottede på Blickfang 2012. Jakken er virkelig storslået…men det er prisen desværre også. Regnslaget/jakken koster 3500 kr. og så skal man tilkøbe en inderjakke, for at kunne bruge den henover vinteren. Men nøj, hvor er den bare fed og faldt der lige en appelsin (i form af 3500 kr.) ned i min turban, så stod der MAXJENNY på indkøbslisten med det samme. I mellemtiden kunne jeg måske nøjes med at købe et af deres fede computer covers, der er langt mere prismæssigt tilgængeligt, til kun 299 kr.

Blickfang messe 2012 København

Se mere på www.maxjenny.com

Tag Linie 58 til funktionelt design

Linie 58 får det hele til at køre…i hvert fald når det gælder om at finde det rette bord til hjemmet. Her bestemmer du nemlig helt selv, hvordan bordpladen skal se ud, og hvilken størrelse det skal have. ’Tick’ er en serie af multifunktionelle bordben i 3 størrelser, der gør det nemt for dig, at designe et helt specielt spise-, sofa- eller skrivebord. Bordbenene klipses på den plade du vælger og passer altid i størrelsen. Bordbenene ligger omkring 1500 kr. for et sæt. Det eneste problem ved bordbenene er, at de gør det lidt svært at dække op for bordenden…men det er heldigvis ikke et problem, hvis vi taler sofabord eller skrivebord…eller hvis spisebordet er langt nok!

Blickfang messe 2012 København

Se mere på www.linie58.de

Blickfang messe 2012 København
Artikel
Blickfang messe 2012 København
Beskrivelse
I sidste weekend blev Blickfang messen afholdt for første gang i Øksnehallen, København. 120 internationale designere af møbler, smykker og mode. Messen har være holdt i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maja Holm Conner
  november 16, 2012 at 21:30

  Jeg faldt også for MaxJenny-anorakkerne, da jeg så dem første gang først på året 🙂

  Jeg kan dog oplyse, at MaxJenny lige har haft holdt lagersalg i deres butik nede i Kompagnistræde med helt op til -70%! Jeg nåede desværre ikke selv forbi, men mon ikke der kommer et lagersalg igen til foråret? 😉 Dét håber jeg!

  Conner✩s Nest…♥

Leave a Reply