Kontoret (Office) Køkkenet (Kitchen) Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

smukke ure, sjove ure, skøre ure….

Det er rart at have et ur i  rummet, det hjælper med at holde styr på tiden med bare et enkelt blik. Ikke noget med at rode efter mobilen, for at tjekke tiden, nej, blot et enkelt blik op på væggen og du får klar besked på tiden.Der findes heldigvis rigtig mange smukke, sjove og skønne ure til boligen. Der findes faktisk så mange, at jeg mens jeg researchede til dette indlæg, havde svært ved at begrænse sig. Så jeg fandt en masse lækre ure til dig, hvilket et kan du bedst lide?

 

 

It’s nice to have a clock in the room it helps keep track of time with just a glance. No more searching for your phone to check the time, no, just one look on the wall and you get a clear message on time.

There are fortunately many beautiful and fun clocks for the home. There are actually so many, that I while I researched for this post, I found it difficult to choose. So I found a lot of nice clocks for you, which one do you like best?

Artikel
smukke ure, sjove ure, skøre ure….
Beskrivelse
Det er rart at have et ur i  rummet, det hjælper med at holde styr på tiden med bare et enkelt blik. Ikke noget med at rode efter mobilen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply