Inspiration til drengeværelset

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke nok ville give lidt inspiration til drengeværelser, og selvfølgelig vil jeg det. Det er så nemt med piger, både når det gælder børneværelser, interiør og tøj. Engang da jeg kun var mor til min pige, syntes jeg at det var noget pjat når drengemødre kom med denne klagesang, men efter at have fået en lille dreng, må jeg give dem ret. Det er nemmere at finde noget til piger. Måske er det fordi vi selv er piger, og derfor kan give dem alt det vi selv drømte om. Vi skaber vores egne små tøse universer og lader vores små piger leve vores drømme ud.

Jeg synes dog at der findes rigtig meget lækkert til drenge, måske skal vi bare være lidt mere åbne og nyde at det til gengæld er mere enkelt med drenge. Jeg har fundet nogle rigtig lækre drengeværelser til alle jer drengemødre derude ♥

Inspiration til drengeværelset

Vælg et tydeligt farvetema som her, det giver ro og harmoni samtidig med at det ser rigtig indbydende ud.

Inspiration til drengeværelset

Værelset til den lidt større dreng. Cool med eget navn på væggen og en hyggelig bohemestemning.

Inspiration til drengeværelset

Her er en genial idé. Klæb magneter på bilernes undervogn (pas på ikke at gøre det til for små børn, det er farligt at sluge en magnet hvis den skulle falde af). Køb magnetiske ophæng som egentlig anvendes til køkkenknive. Monter dem på væggen og sæt bilerne fast. Det er ikke alene super dekorativt at se på, men det er også en fed opbevaringsløsning.

Inspiration til drengeværelset

Farveneutralt værelse hodt kun i hvidt og sart lyseblå. Bemærk at sengen blot er en madras lagt ovenpå et par hvidmalede paler, som har fået monteret hjul. En rå og dekorativ løsning, som understreger hele værelsets stemning. Meget elegant!

Inspiration til drengeværelset

Skønt farverigt og funktionelt drengeværelse. Bemærk at opslagstavlen bag skrivebordet er præcis samme farve som bordet, det giver en flot effekt.

Inspiration til drengeværelset

Retro for alle pengene, et værelse som kunne benyttes af begge køn. Tapetet er fra Ferm Living og sengen er den gamle Lille Per klassiker.

Inspiration til drengeværelset

Lækkert vintage værelse, god idé med at benytte et gammelt vitrine skab som klædeskab, det ser godt ud.

Inspiration til drengeværelset

Jeg er helt vild med farven på endevæggen i dette værelse. Den giver en rigtig hyggelig stemning. Sengen kunne godt ligne noget fra en træhytte eller en borg. Sejt værelse.

Inspiration til drengeværelset
Artikel
Inspiration til drengeværelset
Beskrivelse
Jeg er blevet spurgt om jeg ikke nok ville give lidt inspiration til drengeværelser, og selvfølgelig vil jeg det. Det er så nemt med piger, både nå
Forfatter
Boligcious

24 Comment

 1. Hej
  Super lækker artikel over drengeværelser. Kunne dig godt savne lidt mere inspiration til babyværelset, samt hvor man kan finde tingene henne, samt hvilken farve der er brugt til maling osv.

  • Kære Ditte. Jeg lover at jeg nok skal kigge lidt på babyværelser og sende inspiration dertil. Mht. farverkoder kan dette godt være lidt svært at oplyse, men hvis du falder for en farve så kan du i en malerforretning vise dem indlægget og så kan de hjælpe dig. De er somregel meget dygtige.
   Kærlig hilsen Malene

 2. Fantastisk. Og tak…Jeg synes at det er supersvært at finde på noget til drengeværelser uden at det bliver “tema-agtigt”. Gider ikke selv bo i en fodboldkamp, togbane eller noget tredje, så hvorfor skulle min søn. Så heller nogle farver på. Er ret vild med dine findings hér.

  • 1000 tak Lotte, det glæder mig at du kan bruge det til noget:-) God påske. Kh. Malene

 3. Hejsa ved du hvor den fede plakat med bogstaverne kommer fra (det er fra det billede med pallesengen)?????

 4. Dejligt med et indslag til drenge : )

  Hvis nogen søger bogstaver, kan jeg oplyse at de kan bestilles her: http://www.no21.dk – mit eget lille firma hvor jeg skærer bogstaver fuldstændig efter køberens ønsker… Håber det er ok at jeg skriver det her ; )

  : )

 5. Lige præcis ideer jeg stod og manglede..Kommer der også pigeværelse ideer ? Står og skal indrette en gammel hippi villa fra 1931 til næste år. Vi bor i stuen og glæder os til at slå hele huset sammen og at ungerne skal have hvert deres værelse..Vil følge med her på bloggen for gode ideer til vores projekt ..Tak.

  • Hej Mie, dejligt at du kunne bruge inspirationen. Mon ikke jeg får lavet et pige indlæg en dag…:-) Ellers så kig under kategorien børneværelser, der er rigtig mange søde pigeværelser.
   Lyder vel nok spændende med en gammel hippi villa. Hvis du har brug for råd og konsultation så husk at jeg er indretningsdesigner og indretter masser af hjem for private. 2 timers konsultation hvor jeg besøger jer i hjemmet og gennegår rummene, hvorefter jeg udarbejder en skitse af en indrettet grundplan. 900 kr. koster det, så længe du bor på Sjælland i en radius af 30 km. omkring Kbh. Ellers kommer der transport oveni. God fornøjelse og 1000 tak fordi du følger med, det glæder mig.
   Kh. Malene

 6. Hejsa
  Jeg er SÅ vild med alfabet/dyre tapetet, men kan ikke finde hvor det kan købes. på hjemmesiden med det link du tidligere henviser til, kan jeg ikke finde pris eller bestillings muligheder??
  MVH Sanne

  • Øv Sanne jeg kan godt se at Linket ikke er tilstrækkeligt længere. Jeg mener at det er firmaet Mr. Perswall som har designet det. Prøv at forhør dig hos dem, evt send link fra mit indlæg.

   Held og lykke.
   Kh. malene

 7. Hej :)

  – Ved du hvor af man køber det tapet med alfabetet og dyrene :) ?

  M.V.H

  Josefine

 8. Hov, min kommentar forsvandt vist. Prøver lige igen :-)
  Er vild med dine ideer! Hvor kan man købe den halvhøje seng, der ligner en borg?
  Og jeg undrer mig over, hvor jeg kan skaffe et skrivebord, som har samme farve som opslagstavlen.

  Håber du kan hjælpe :))

  • Hej Meli Ligende seng kan købes hos Flexa – Prøv at google FLEXA! Skrivebordet og opslagstavle i Turkis er hjemmelavet og malet selv. Det er en supe billig og let løsning!

   Kh. malene

   • Er allerede i gang med skrivebordsprojektet – we do wood-stolen er også købt. You rock :)

 9. Hej :) hvordan samler du pallerne (sengen) således at den ikke “knækker” på midten når der kommer hjul på ? :)

 10. Hey :) er der brugt en særlig slags bundplade eller andet til sengen af paller? Og er pallerne fastgjort til hinanden? Vh Pernille

  • Hej Pernille, Jeg ved ikke om der er en budnplade på, jeg ville ikke lægge en på, fordi madrassen skal kunne ånde, og hvis man bevarer pallerne som de er har man jo allerede lufthuller.

   Kh. Malene

 11. Hvilke opslagstavle er blevet malet? Er det bare en af de kedelige brune? Er opslagstavlen bestilt efter mål?

  • Den på billede 5, med det blå skrivebord og opslagstavle i samme farve. Jeg tror at oplagstavlen er bestilt på mål i silvan, en blød masonitplade. man kan også betrække den med stof.

   Kh. Malene

 12. Det er da bare så flot og god et indlæg! :-)

  Må man linke til denne blog og fortælle lidt om dette i et indlæg?

  Bedste hilsener
  Necklas

  https://www.smilbart.dk/

Leave a Comment

Email (will not be published)