KIDS

Børneværelse: Styr på kaoset hos Wilfred

Reklame

Min søn har fået en hems på sit værelse! Jeg lover at der meget snart kommer et indlæg, hvor hele værelset bliver vist frem. Nå, men vi har længe søgt efter en pæn løsning til, hvordan han kommer op i sin seng, som er placeret lige under loftet. Længe har der stået en træ-stige som en alternativ løsning, indtil vi fandt en funktionel og pæn løsning.

Den løsning vi var mest til var en ribbe, idet værelset er så småt og hver gulv-kvadratmeter skal udnyttes maksimalt. Vi har gransket nettet og DBA, men jeg var sgu ikke rigtig til en gammel brugt ribbe, de var så mørke og slidte dem vi så. Man kunne selvfølgelig male den, men jeg ville gerne noget der var lyst og lækkert nyt, i et fint nordisk look. 

En dag stødte jeg på det skønne firma KAOS… kender du det? KAOS laver fantastisk skønne løsninger til alt det kaos, der befinder sig på børnenes værelser. KAOS laver en ribbe de kalder Endeløs, og det er et super godt navn, for Endeløs er en ribbe, du kan bygge videre på uendeligt. Vi har sat 3 fag sammen på Wilfreds værelse, som du kan se på billederne her.

 

 

Rygsækken i den skønne farvesammensætning er også fra KAOS, så det er altså ikke kun kaoset på børneværelset, det skønne firma får styr på, det er også det generelle kaos i hverdagen.

 

Måske synes du det er lidt mærkeligt, at man kan sætte ribben samme endeløst og lave verdens længste ribbe, hvorfor skulle man dog det? Men Endeløs er egentlig tænkt som meget mere end en ribbe, den er også tænkt som et opbevaringssystem, et multifunktionelt møbel, der er mega pladsbesparende. Jeg synes simpelthen det er så smart tænkt, og mulighederne Endeløs giver er, mulighederne…. Ja de er endeløse 😉

Se bare her …

De mange kanvas-lommer er jo så smarte, så er der altså virkelig mulighed for at holde styr på alt, og det gør det så legende let at rydde hurtigt op. Der er endda lige blevet designet et bord til at hægte på ribben. Se mere om priser, muligheder og produkter i det skønne børneunivers fri fra kaos lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply