INTERIØR RUM OG INDRETNING

4. ADVENTS GIVE AWAY

4. ADVENTS GIVE AWAY

Så blev det 4. advent, og der er kun 4 dage til juleaften – er det bare mig eller er det gået helt vildt stærkt? Jeg har sammensat en lækker advents gave som en af mine kære følgere kan vinde i denne uge. Ugens gave består af den smukke ikoniske Kubus 4 i sort fra by Lassen. Kubus 4 er designet i 1962 af arkitekt Mogens Lassen, og jeg tror ikke jeg tager munden for fuld, hvis jeg siger at Kubus må være den mest berømte danskdesignede stage i verden. 

Udover den klassiske lysestage byder denne adventspakke også på den smukke og skulpturelle bordlampe; ‘Bright Modeco’ i mundblæstglas og messingfod. Lampen fra Nordic Tales giver et smukt varmt lys og er lige smuk om den er tænkt eller slukket.

 

Sådan deltager du:

Konkurrencen foregår som de sidste par gange på min Instagram profil. Klik forbi her og læg en julehilsen, til mig eller en du holder af.
Følg de skønne sponsorer der gør dette muligt:

@bylassen
@nordic-tales

 Jeg finder en vinder den 26/12 og annoncerer denne i min story på Instagram – HELD & LYKKE

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply