Uncategorized

All I want for X-mas …

Man skulle tro, at sådan en bolignørd som jeg ønsker sig lækre ting til boligen, men det gør jeg sjældent. Jeg er rigtig dårlig til at ting til mig selv, særligt smykker, så ofte er netop dette der står på min ønskeseddel. Forleden dag besøgte jeg min skønne veninde Lone Kejser, som er smykkedesigner og designer fantastisk smukke, smykker under navnet YAB Studio.

Jeg fik et smugkig på nogle af de fineste nyheder og jeg gik ud derfra med masser af inspiration til min ønskeseddel. Jeg deler mine favoritter med dig i dag, fordi jeg er sikker på at du også forelsker dig i minimum et par af disse skønheder. Du kan evt. selv skrive dem på ønskesedlen, forære dem til dig selv eller måske give et par eller en enkelt til en du holder ekstra meget af. Det fede ved YAB Studios øreringe er nemlig at man kan nøjes med at købe kun en, og det kan jeg lide for jeg går meget meget sjældent med ens øreringe.

YAB Studio er ikke færdig med sin nye webshop, men Lone tager imod bestillinger via mail på Instagram her eller via Facebook her


Lille hoop med blad og kæde i 18K guld, fås i forskellige størrelser og kan forandres alt efter hvilken charms man vælger at mixe – Denne kombi koster 1900.- pr stk

NO 8* 18K guld er en en nyhed, den er jeg helt ekset med, de skal ses på. Pris 1900 kr. pr. stk

Denne er to øreringe i en. Den lille stikker med den smukke coralfarvede sten hedder GEM. Den er i forgyldt sterling og sælges fra 275 kr. pr. stk. Det lange dråbeformede vedhæng købes seperat og fås i mange forskellige farver, den hedder GEMSTICKS og er i 18K guld med forskellige dråber. Denne her er i guavaquartz og koster 2500 kr. pr. stk. Så samlet pris for denne ørering er 2775 kr. pr stk.

Pink opal cherries, forgyldt sterling kan laves i forskellige kombinationer 900 pr. stk. Denne er så smuk på, fordi den “dingler” så fint når man bevæger sig, og har man to huller i et øre, er den så smuk sammen med den lange GEMSTICK fra det forrige billede. Hæng den i samme øre, den lange i nederste hul og denne i øverste… super flot!

Disse øreringe er også todelt den lille stav med perler er et tilkøb. Den ovale stik kan åbnes og man kan derefter montere de vedhæng man ønsker. OVAL LINKS 18K guld er også fin alene uden vedhæng, pris 1900 kr. pr. stk. Vedhænget: Floating gemsticks, 18K guld ( de fleste er one off’s one of a kind ) Vedhænget er af Akoya & ferskvandsperler, 3500 kr. pr stk. Så samlet pris for denne ørering er 5400 kr. pr.stk. Kender ikke nogen der giver mig gaver i den størrelsesorden, men det gør du måske 🙂

Igen en ørering du selv kan customize. Ringen; ‘Hoops’ kommer i mange størrelser og sælges enkeltvis fra 1000 kr. Den på billedet er 30mm & koster 1900 kr. Vedhænget; Floating gemsticks, 18K guld, Spinel, golden akoya pearl & moonstone drop 3900.- Prisen for denne sammesætning er 4900 kr. pr. stk.

Kig forbi Yab Studio – Her vil du finde masser af smukke smykker også til små priser , hvor alle kan være med. Jeg er stor fan af bogstavøreringene, jeg går altid med mit Yab Studio ‘M’ i mit ene øre. Det er en perfekt julegave evt. til en mindre pige, der lige har fået hul i ørerne.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply