Uncategorized

All in på flet og bambus

Flet, bambus, siv… ja alle naturmaterialer som bærer præg af at have været formgivet af hænder og ikke maskiner er et kæmpe hit denne sæson. Man kan gå all in eller supplere op som kontrast til tungere møbler eller minimalistisk interiør. Gi’ den gas efter dit eget temperament.

Tine K Home giver den max gas, det har hun egentlig gjort længe! Hendes sortiment er utroligt smukt og bredt og hun forstår at udvikle og finde på nyt konstant. Hun forstår altså også det der med at skabe smukke miljøer og billeder – Lad dig endelig inspirere af billederne her fra hendes seneste katalog.

 

All in på flet og bambus
Artikel
All in på flet og bambus
Beskrivelse
Flet, bambus, siv... ja alle naturmaterialer som bærer præg af at have været formgivet af hænder og ikke maskiner er et kæmpe hit denne sæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply