Jul (X-mas)

Tag på workshop hos 2018’s mest hypede blomsterstylist

W O R K S H O P
hos
P O P P Y K A L A S

Tag på workshop hos Poppykalas og lær at lave en blomsterdekoration, som i den grad stikker af fra nogen anden dekoration, du har set eller lavet før. Du har altså muligheden for at være blomster-kunstner for en dag og bringe dit værk med hjem. Det kan være,at du vil lave en krans til døren, en juledekoration til kalenderlyset eller den smukkeste adventskrans, enten til dig selv eller en du holder af. Se mere om workshoppen og omkring tilmelding lige her

Blomster er noget af det hotteste lige nu og Poppykalas er den mest omtalte blomsterstylist i 2018. Populariteten er i den grad fortjent, jeg har sjældent set nogen eksperimentere så smukt og kreativt med blomter. Jeg har deltaget i så mange presseevents i år, hvor Poppykalas har stylet på den ene eller anden måde, og jeg har også selv anvendt hendes smukke kreationer til stylinger for vores kunder.

Poppykalas er en ung virksomhed, kun 2 år gammel, stiftet og drevet af Thilde Maria Hauskohl Kristensen. Thilde laver blomsterstylinger til særlige events som, bryllupper, fester, presseevents, dekorationer til forretninger, modeshow m.m. Det sjove navn Poppykalas er sammensat af det engelske Poppy, som betyder Valmue og Kalas som er svensk, og betyder fest. Thildes bedstemor var blomstermaler og lærte hende alt om blomster. Hendes gård i Thy var omringet af blomstrende valmuemarker og deraf kommer dele af hendes forretningsnavn. Hvis du vil se flere smukke blomsterkreationer fra Poppykalas, så følg hende her på Instagram. Her vil du opleve et smukt univers og få indblik i, hvordan Thilde arbejder med blomster. Der er masser af billeder fra arrangementer, brudebuketter, blomsterdekorationer til håret og meget mere.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply