Jul (X-mas)

2. advent – vind fuglene her fra Superlove

Så kommer der en ekstra gave i puljen til på søndag. Gaven er sponsoreret af fantastisk Superlove.dk. Den skønne fuglefamilie er Superlove.dk‘s eget design, Superliving, og jeg er sikker på, at den ikke alene vil pryde et hvert børneværelse, men den vil også være skøn i stuen, på badeværelset, i køkkenet eller på kontoret.

For at deltage i konkurrencen skal du ‘dele’ eller ‘tagge’ billedet af fuglene på vores facebook side. Man skal være fan (synes godt om os) før man kan deltage, så skynd dig:https://www.facebook.com/pages/Boligcious/238602902850631

1000 tak til superlove.dk, fordi I vil være med til at glæde Boligcious’ læsere

 

 

2. advent - vind fuglene her fra Superlove

 

 

2. advent – vind fuglene her fra Superlove
Artikel
2. advent – vind fuglene her fra Superlove
Beskrivelse
Så kommer der en ekstra gave i puljen til på søndag. Gaven er sponsoreret af fantastisk Superlove.dk. Den skønne fuglefamilie er Superlove.dk's eget design, Superliving
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply