Jul (X-mas)

Carolines jul!

993561_10153443967866570_5641092096594573621_n

Caroline Birk Bahrenscheer 29 år,
PR & Communication Manager for Stelton
Stifter af smukke og æstetiske blog: September edit


Jeg har interviewet Caroline Caroline bor på Havnevigen på Islandsbrygge sammen med sin mand og bonusdatter. Jeg kender Caroline både i mit samarbejde med Stelton, men også via hendes blog, det er blevet til en del hyggelige snakke gennem årene og for nylig blev jeg lidt nysgerrig på Carolines jul, så derfor satte jeg hende i stævne til et kort interview.

Hvordan pynter du op til jul

Jeg er ikke den der pynter op med klassisk julepynt, men jeg har noget julepynt som er gået i arv som betyder meget for mig og som jeg altid finder en plads til og så mikser jeg det med noget mere moderne og minimalistisk. Mit hjem er indrettet i stilen soft minimalism dvs. min farvepalette er meget neutral med 1-2 kontrast farver. Jeg kører derfor ikke den klassiske røde jul men finder ofte en anden farve som går igen eller et materiale som fx messing. For mig er det vigtigt at Julepynten ikke tager over i lejligheden i december måned men derimod komplimenterer de ting jeg har i min daglige indretning.

christmas-stelton

 

Hvad køber du hvert år til jul

Jeg køber altid en lille ting til træet, det kan man aldrig få nok af og så investerer jeg i dyre smukke grene og blomster hos min lokale blomsterhandler på Christianshavn. Det kan virkelig hjælpe til at sætte den helt rigtige julestemning og skal ikke opbevares. Jeg tror jeg skal på udkig efter nogle lyseholdere til juletræet i år. Sidste år holdte vi Jul for første gang og der måtte jeg låne hele min mors fine samling. At samle på noget er en fin tradition jeg gerne vil tage videre hvad enten det er julekugler eller lyseholdere. stelton-christmas

 

Hvilke er dine 3 favoritter fra den nye Stelton Christmas kollektion

Mine tre favoritter er Tangle bloklysestagen som er så fin til mit kalenderlys eller måske vil jeg købe 4 og såtte på et smukt marmorfad som en alternativ adventstage.

 ls_stelton_christmas_tangel_tablecloth_calendarcandleholder_calendarcandle

Stjernelysestagerne til kertelys er også en favorit fordi de ikke er så sæsonbestemte og ville kunne bruges hele året rundt. Jeg ville bruge et par stykker til et hyggeligt stilleben eller investere i 20 der kunne pryde hele julebordet juleaften. Det er en fordel de ikke er så høje så man kan se personen der sidder overfor.

 ls_stelton_christmas_nordic_ornament_tangle_star_candleholder

Sidste men ikke mindst er det kræmmerhuset som jeg ville hænge på mit juletræ eller bruge som dekoration på julebordet. Jeg elsker når produkter har flere funktioner  

ls_stelton_christmas_tangle_cornet_peak_bonbonniere Køb Stelton Christmas her.

Carolines jul!
Artikel
Carolines jul!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply