Jul (X-mas)

Julen 2020

JULEN 2020
_

Det er ikke til at fatte, at vi står midt i december lige om lidt – Dette år har på alle måde frarøvet os den frihed vi er vant til, og jeg ved ikke med dig, men jeg føler at alle årstider er smeltet sammen. Foråret var præget af lockdown, så man mærkede ikke rigtig overgangen fra forår til sommer og september, oktober og nu også november har været så milde i vejret, at man ikke kan forstå, at om 22 dage så går vi officielt ind i vintersærsonen. 

Julen bliver jo desværre også præget af Corona – ingen julefrokoster, ingen advents-kommensammen og juleaften bliver også fattig på gæster… øv! Men altså selvom vi nok er mange, som ikke kan vente med at sige farvel til dette år og hoppe ind i 2021, så lad os få det bedste ud af julen 2020. Måske er det netop i år, at vi skal dyrke den hjemmelige hygge endnu mere og ikke ræse rundt til alt muligt. Vi kommer til at være meget mere hjemme så lad os pynte en masse op, bage julekager med ungerne og bare være mere sammen med den helt nære familie – det lyder altså i mine øre også ret så hyggeligt. 

Er du klar til at pynte op? Jeg er snart klar, kan jeg mærke – vi trænger sgu til noget hygge, noget nostalgi og tryghed, så lad os omfavne traditionen og nyde hvert minut. Her kommer en masse lækker juleinspiration, som jeg har fundet hos Ferm Living, de er altid så gode til det <3

 

Gå på opdagelse i hele julekollektionen og shop lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply