Gaveidéer (Gift ideas) Jul (X-mas) KIDS Uncategorized

Kigger på online kataloger…..

Nogle af de webshops som jeg handler i, er begyndt at lave deres egne julekataloger, en rigtig god idé synes jeg. Jeg har kigget på et par stykker, jeg har sågar medvirket i et af dem i et interview omkring mine juleønsker.

Det første katalog er faktisk ikke et julekatalog, men det skulle med, for jeg er helt solgt i det. Det kommer fra Silly U et ret nyt brand til børn. Kataloget er en inspirationsbombe af lækkert stylede børneværelser og skønt legetøj, intteriør og tekstiler til børn. Super fint! læs det her

 

Kigger på online kataloger.....

Cahetu.dk er en af de helt store webshops med et kæmpe sortiment. De har i år lavet et lækkert og inspirerende julekatalog, med masser af personlighed og fine interviews:-) Du får inspiration til julegaver, og på de bagerst sider finder du opskrifter på stenalder julemad. Læs det her

 Kigger på online kataloger.....

Ilvas onlline julekatlog er spækket med gaveidéer. Ilva har inviteret 3 dygtige stylister til en stylingbattle. De har dækket hver ders julebord, som du kan stemme på. Du kan vinde 15.000 kr. når du stemmer på et julebord, og det er ikke den eneste konkurrence du kan finde i kataloget. Du får inspiration til julebordet, og kan endda se en video, som går i julebordenes detaljer. Læs det her

Kigger på online kataloger.....

Heidi Hallingstad har bloggen Hallingstad.blogspot.dk, samt webshoppen Hallingstad.dk. Kataloget har hun selv lavet. Hun har selv stylet og fotograferet og alle produkter linker direkte til hendes shop, hvilket gør shopping rigtig nem. Heidis kærlighed til det sort, hvid og træ er let at spore, og her er masser af lækker inspiration til julegaver, men også juleønsker. Læs det her

Kigger på online kataloger.....

 

 

Kigger på online kataloger…..
Artikel
Kigger på online kataloger…..
Beskrivelse
Nogle af de webshops som jeg handler i, er begyndt at lave deres egne julekataloger, en rigtig god idé synes jeg. Jeg har kigget på et par stykker, jeg har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ida
  december 14, 2013 at 12:52

  Helt enig, det er en rigtig god tendens, håber vi ser meget mere af det næste år!

 • Reply
  Heidi Hallingstad
  december 14, 2013 at 21:35

  Tusind, tusind tak for søde ord, Malene – det varmer så fantastisk meget! TAK!!!! <3

Leave a Reply