Mand til Mand Uncategorized

Mand til Mand: OneFunkyFurniture

Mand til Mand: OneFunkyFurniture

Billeder: Oscar Haumann (www.boligraf.com)

OneFunkyFurniture

I torsdags var jeg ude at tage billeder hos One Funky Furniture, som designer og producerer møbler og træløsninger, der er lavet specielt til det hjem, de skal stå i. I Deres showroom på Amager får man virkelig en fornemmelse for designet, det rå look, som spiller rigtigt godt sammen med omgivelserne. Dette er netop ambitionen hos OneFunkyFurniture, at skabe totalløsninger, hvor møbel og rum spiller sammen på den måde, der giver det helt rigtige udtryk – og indtryk.

Den unikke løsning 

Kasper Boye – manden bag OneFunkyFurniture fortæller, at det handler om at skabe noget unikt til hvert hjem. Der er ikke to løsninger (og møbler), der er ens, derfor er Kasper ude hos kunden hver gang der skal bygges en løsning. Det resulterer i, at møbel og rum kommer til at fungere rigtig godt sammen, og man får det meste ud af den plads, man har til rådighed. Så hvad enten det er køkken, skabe eller noget helt tredje finder Kasper en løsning, der passer perfekt til dit hjem.

Mand til Mand: OneFunkyFurniture

Stilen

Mange af de løsninger og møbler, der bliver skabt, er lavet af genbrugstræ, hvilket giver et meget rustikt og unikt udtryk. Jeg er meget imponeret over finishen i produkterne. De er utrolig flot bygget og behandlingen af træet gør det behageligt at røre ved, og giver et fantastisk flot samlet indtryk. Jeg er ret vild med deres spisebord i egetræ, det har et helt fantastisk spil i træet!

Mand til Mand: OneFunkyFurniture

Tjek mere fra One Funky Furniture

Rigtig god søndag.

Mand til Mand: OneFunkyFurniture
Artikel
Mand til Mand: OneFunkyFurniture
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  KABE
  marts 30, 2015 at 21:28

  Hej Boligcious,

  Vi kan se at i har besøgt OFFs showroom, hvor KABE har lavet flere af væggene, som bl.a. ses på 1. billede. Hvis i synes om væggene, og kunne være interesseret i at prøve produktet eller høre mere, hører vi gerne fra jer 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 10, 2015 at 08:27

   Hej Kabe

   Jeg vil da meget gerne se live hvordan jeres vægge fungerer og hvilken effekt det giver. Skriv eller ring til mig: malene@boligcious.dk – 51605222

   Kh. Malene

Leave a Reply