Uncategorized

4 SKØNNE SOFABORDE… SVÆRE AT VÆLGE MELLEM!

REKLAME – Indlægget er en del af et samarbejde med JOTEX . Jeg vælger selv hvad jeg vil skrive om og hvordan jeg vil udtrykke mig:-)

Der findes uendelige mange sofaborde i alle størrelser og forskellige former. Jeg satte mig for at finde et nyt sofabord hos Jotex, og ja det lyder let, men det var det overhovedet ikke… tværtimod! Hvorfor? jo fordi udvalget jo er ret fint! Jeg havde havde altså lidt svært ved det – skulle jeg vælge f.eks. dette store runde messingbord?

Bordet fås i to størrelser; ø: 80 eller ø 110 cm. du kan se det lige her. Det er flot ikk?
Jeg forelskede mig også i dette sorte marmorbord med en diameter på 80 cm. – Jeg tror faktisk ikke jeg bliver træt af marmor foreløbig…

Marmorbordet fås også i hvidt og i en mindre og lidt højere model, som egner sig perfekt som sidebord. Se detaljerne her

Messing igen…? ja altså det runde messingbord fra tidligere findes også kvadratisk og det er altså og helt vildt flot…
Bordet måler 100 x 100 cm. så der kan altså laves stemningsfulde stilleben på bordet samtidig med, at du stadig kan have en tekande og et par tekopper på bordet og muligvis også fødderne 🙂 Se mere her

Jeg endte dog med at vælge en helt anden type bord, et bord som er lidt inspireret af Thonet-stolen, også kendt som wienerstolene. Jeg synes det var så flot, noget helt andet og det fik jeg lyst til. Her skal du se hvordan det ser ud i min stue.

Bordet hedder ‘LJUNGHUSEN’ og måler 80 cm. i diameter. Det er super let at samle og det blev leveret lynhurtigt til min adresse. Det er flot ikk?
Se mere her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply