Produkt og design (Interior design)

“Make taste, not waste… “

 

Sponsoreret – Jeg har indgået et samarbejde med Bodum, fordi jeg er vild med deres produkter og jeg så gerne vil slå fast, at Bodum er et bæredygtigt og ansvarsfuldt brand, hvor fokus på ‘Make taste – not waste’ er det største drive og det vigtigste barometer for alt hvad de foretagers sig gennem både produktion og hos forbrugeren –Det er vigtig info! Nå ja…. Og så vil jeg gerne slå et slag for Bodums lækre slow brew bryggemetode”

Kaffe på sengen i Ubud, Bali… Jep jeg medbragte min egen stempelkande og besøgte et lokalt risteri og fik lækker frisk Bali kaffe, not bad!

“Make taste, not waste… “

Det er virkelig sjovt og spændende for mig at få lov at dykke end i Bodums historie og jeg opdager hele tiden ting, som kommer bag på mig, og som jeg ikke vidste – det er faktisk lidt som at følge en god Netflix dokumentarserie, hvor man konstant bliver nødt til liiiige at se et afsnit mere…

Efter dette samarbejde bliver jeg ikke alene Bodum ekspert, men jeg bliver også ekspert i at lave den vildeste slow-brew kaffe, rigtig god te, samt is-kaffe, is-te og meget mere og det fedeste er, at jeg bringer al dette videre til dig i de indlæg, jeg leverer måned for måned.

Jeg øver mig og afprøver kaffe, mængder, trækketid osv. Det er en videskab, men det er sjovt og en smagfuld fornøjelse – Morgenkaffen her er brygget i mit køkken og den blev ret god!

“Make taste, not waste” – Det er faktisk Bodums motto, det er kort og kontant ikke sandt? Men de fire ord er faktisk essensen af Bodum. ‘Make taste….’ – Bodum har gjort sig til eksperter i kaffe. Deres passion for den gode smagsoplevelse og kvalitetskaffe er enorm og de udvikler sig konstant og følger med tiden og teknologien.

De tre bryggemetoder Bodum benytter er:
1. Siphon/vacuum

2. Pour over (madam blå)

3 French press (stempel)

Disse tre bryggemetoder giver dig alle muligheder for at lave den allerbedste kaffe ‘…
‘-Not waste’… –De færreste ved, at Bodums hjerte virkelig banker for miljø og bæredygtighed, derfor er der intet spild, når du brygger te og kaffe på “Bodum-manér”. Her er ingen kapsler eller filtre. Alle Bodums produkter er udviklet så de kan bruges igen og igen, selv i deres caféer, som ligger i deres butikker kunne de aldrig drømme om at sælge en kop kaffe i et papkrus… et papkrus bliver smidt ud… No waste… No waste.

VIDSTE DU AT…..
Her kommer 5 ting jeg synes du skal vide om Bodum…

Vidste du f.eks. at Bodum er dansk og en 100% familiejet virksomhed? Den blev stiftet i 1944 af Peter og Britta Bodum og i dag er det parrets søn Jørgen der er direktør og driver virksomheden sammen med hans søster Pia Bodum.

Vidste du, at bæredygtighed og miljøansvar er et af de aller aller vigtigste udgangspunkter i alt hvad Bodum foretager sig, når det gælder miljøansvar, bæredygtighed og omtanke for medarbejdernes velfærd og sikkerhed?

Vidste du at, stort set al produktion foregår på Bodums fabrik i Portugal?

Vidste du, at på fabrikken i Portugal arbejder de målrettet og passioneret med et vigtig mål for øje – nemlig at reducere CO2-udledningen markant. Det vil de gøre ved hjælp af solcellepaneler og energibatterier! Formålet er at blive absolut selvforsynende med energi i den nærmest fremtid.

Vidste du, at i 1991 opkøbte BODUM virksomheden Martin S.A., som oprindeligt var de første til at producere stempelkander. Kanden hed MELIOR og kom i 1950’erne, men var en slags biproduktion, da Martin S.A. egentlig først og fremmest producerede fine, klassiske klarinetter. Ikke desto mindre blev MELIOR en slags kult for det kaffedrikkende publikum i 1960’erne. MELIOR’s design blev omdannet til CHAMBORD, der i dag stadig ses som en af BODUMs største ikoner.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply