Ikke-kategoriseret

Champagne Ladybug

Stilleben har fået nogle af Studio Proba’s plakater fra eksperimentet ‘A Poster A Day’ i deres butik. Alle plakaterne består af sjove former og linjer skabt af bla. grøntsager og frugter, samt dyr og store farvede flader – alt sammen noget Art Director Alex Proba møder i løbet af sin dag. Plakaterne laver hun som det sidste om aftenen, inden hun går i seng. Hun giver sig selv 30 minutter ved sin computer og skaber en plakat, der på den måde bliver en form for visuel dagbogsnotits. Det er dags dato blevet til 1095 plakater, svarende til en plakat hver dag i 3 år!

Champagne Ladybug

 

Plakaten ‘Champagne Ladybug’ kan købes hos stilleben.dk

.

Jeg har fulgt projektet ‘A Poster A Day’ løbende på Alex Proba’s tumblr-profil, og der er ret så mange skønne plakater. Hun har i løbet af eksperimentet fundet sig en stil både med farvevalg og i udtryk …

Champagne Ladybug

Du kan også følge Alex Proba på hendes instagram-profil alexproba

.

Utroligt hvad der kan skabes på 30 minutter – man burde gøre det ind imellem for at opleve, hvad der sker, når man slipper sin kreativitet løs i et begrænset tidsrum uden at overtænke den kreative proces eller resultatet. Det ville på sin vis være en god måde at bryde det at være kørt fast kreativt, eller hvis man føler sig uinspireret. Om ikke andet kunne det være en måde at få udlevet sin kreativitet dagligt i en presset hverdag.

.

Hendes næste projekt er at lave plakater med dine historier. Har dog ikke helt fanget, om hun vil lave plakterne ud fra den tekst, man sender til hende, eller om hun lægger op til, at du er kreativ i 30 min. og deler. Tror det er førstnævnte. Se evt. mere her

.

studioproba.com

Champagne Ladybug
Artikel
Champagne Ladybug
Beskrivelse
Stilleben har fået nogle af Studio Proba's plakater fra eksperimentet 'A Poster A Day' i deres butik. Alle plakaterne består af sjove former og linjer skabt af
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply