Kunst

‘Med stolthed, ler og kærlighed’

– Relief come back –

… sådan skriver Knabstrup Keramik når der skal skrives en overskrift på begyndelsen af en fortælling om deres virke. Knabstrup Keramik er et meget gammelt firma, vi skal helt tilbage til 1622, hvor Knabstrup Teglværk blev etableret. Knabstrup måtte efter mange mange års produktion af urtepotter, spisestel, syltekrukker, lergryder og relieffer lukke i 1988 pga. økonomiske vanskeligheder. Heldigvis er de nu back in business med en kollektion af smukke relieffer i de lækreste farver. Timingen er perfekt, for det er lige præcis den slags vægdekorationer, som vi alle ønsker os lige nu. Kollektionen er designet af Tina Marie fra Knabstrup Keramik i samarbejde med kunstner Leise Dich Abrahamsen. Kunst relieffer i ler med smukke farvet glasuer. Der hænger to på en rå væg.

De er virkelig så flotte, jeg ville bestemt ikke være ked af at have et par stykker i min bolig. Er du også vild de smukke værker, så ved jeg, at de kan købes hos Retrovilla.dk

Kunst relief i ler med smukke farver og med blank glasuer. Relieffet hænger her på en rå væg

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply