DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Parrot – Dagens Poster

(for English recap scroll down)

Sidste gang jeg var på Finders Keepers mødte jeg Louise O. (O for overgaard), jeg forelskede mig i hendes fugle og købte flamingoen, som er udsolgt nu. Lousie laver nemlig kun 20 stk. af hver, og det synes jeg er ret fedt, for så føler jeg mig heldig over at have den ene, og at jeg kun er i “båd” med 19 andre. Igen i år var Louise at finde på Finders Keepers, og jeg fik en hyggelig snak med hende. Hun fortalte mig, at hun stopper med fuglene, det er på tide at kaste sig over noget nyt – jeg glæder mig til at se hvad det bliver.

Hvis du skal have fat i en fugl, skal du være hurtig, der er kun få tilbage. Str. A3 kr. 350,- Louiseovergaard.dk

Parrot - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Danish artist Louise Overgaard illustrate birds beautifully. All of her artwork is printed in a limited edition of 20 pieces. – If you love these birds, you must be quick, there are not many left and Louise told me, that she is finish with bird illustratios for a while, she want’s to try something new. I look forward to see new illustrations by her.

Louiseovergaard.dk

Parrot – Dagens Poster
Artikel
Parrot – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply