HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

1,5-værelses æstetisk lejlighed

Jeg sidder og kigger rundt i min stue og tænker at jeg jo skal flytte om et års tid, og det bliver godt nok noget at et nedpakningsprojekt der venter mig. Jeg kan næsten ikke overskue tanken om det. Jeg aner ikke hvad jeg ender i, men jeg må indrømme at der skal være god plads hvis jeg gerne vil genetablere mit hjem som det er lige nu. Jeg er dybt imponeret hver gang jeg støder på de her meget små lejligheder – på trods af få kvm. formår beboerne at indrette sig luftigt med få møbler og skabe en masse ro og æstetik i deres små skønne hjem. Okay ja, de har jo ikke børn, og det har jeg, det fylder lidt, men alligevel!

Hermed lidt inspiration til dig der bor eller skal til at bo småt! En lejlighed i Stockholm

Fundet hos Fantasticfrank.se

1,5-værelses æstetisk lejlighed
Artikel
1,5-værelses æstetisk lejlighed
Beskrivelse
Jeg sidder og kigger rundt i min stue og tænker at jeg jo skal flytte om et års tid, og det bliver godt nok noget at et nedpakningsprojekt der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply