Produkt og design (Interior design)

please enter…

Jeg er hende, der fotograferer døre når jeg rejser. Måske finder du det mærkeligt, men jeg ved, jeg ikke er alene om denne ting. Jeg har efterhånden mødt flere med samme kærlighed til slidte og farverige døre. Døre med revner som gennem mange år har ladet sig hærge af sol og tørre perioder… altså sydlandske døre. Jeg har ufattelig mange billeder af døre i alle farver, aner ikke hvad jeg skal bruge dem til, men jeg er vild med dem. Måske udgiver jeg en dag en smuk billedbog fuld af mine fotos fra rejser med små opfundne historier om livet bag disse farverige døre, som hver dag åbnes og lukkes, og til tider smækkes hårdt eller stille listes op…

Maison Martin Margiela har lavet en smuk fotoserie af døre, som faktisk er til at klæbe op på væggen. På den måde kan du skabe de vildeste effekter i dit hjem. Klæb dem evt. op på en stor træplade i samme størrelse og placer den rundt omkring i dit hjem… det er da lidt sjovt og ret så effektfuldt. Husk lige at advar dine gæster inden de prøver at flå døren op ikk?

Du kan købe de store stickers her

please enter…
Artikel
please enter…
Beskrivelse
Jeg er hende, der fotograferer døre når jeg rejser. Måske finder du det mærkeligt, men jeg ved, jeg ikke er alene om denne ting. Jeg har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply