GIWE AYAY: FORNYELSE TIL DIT SOVEVÆRELSE

Det har været en sand fornøjelse at være gæsteblogger hos Boligcious.

Faktisk så meget, at vi vil fejre det med en Give-Away! Vi har fortalt en masse om de kvaliteter, der gør vores produkter unikke. Men vi synes, at der er én heldig læser, der skal have syn for sagen!

GIWE AYAY: FORNYELSE TIL DIT SOVEVÆRELSE

Derfor udlodder vi to eksklusive Marmor sengesæt og et lagen til en af jer læsere. For at deltage skal du blot svare på, hvorfor dit soveværelse trænger til fornyelse.

Læg dit svar i kommentarfeltet under indlægget her.

Vi trækker en vinder den 13. juli – Held & Lykke


Indlægget er bragt af Juna i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

 

GIWE AYAY: FORNYELSE TIL DIT SOVEVÆRELSE
Artikel
GIWE AYAY: FORNYELSE TIL DIT SOVEVÆRELSE
Beskrivelse
Det har været en sand fornøjelse at være gæsteblogger hos Boligcious. Faktisk så meget, at vi vil fejre det med en Give-Away! Vi har fortalt
Forfatter
Boligcious

162 Comment

 1. Åhh alt i mit soveværelse trænger til en udskiftning, jeg går rigtig meget og pønser på at overtale en veninde til en Ikea tur efter nye kommoder og tøjstativ og sengetøjet trænger også til en gevaldig udskiftning. Jeg har en sambo og bruger derfor rigtig meget tid i mit soveværelse/værelse, derfor synes jeg det er ekstra vigtigt at det er et sted der er rart at være. Det er det ikke rigtig nu, pænt sengetøj ville dog være en fantastisk start

 2. Jeg har længe overvejet en makeover af vores soveværelse,jeg vil gøre det mere lyst og behageligt at være i, har mørkt tapet på den ene væg nu,men vil gerne have det udskiftet, dette skønne sengetøj ville passe ind i mine nye planer,så det ville være lækkert at vinde, jeg vil blive meget lykkelig og glad. <3

 3. Fordi jeg ikke har brugt så meget tid der, de sidste 10 måneder. Begrund af efterskole :)

 4. Fordi det altid er det rum, der bliver nedprioteret ifh til nye boligindkøb

 5. Vi har efter flere års søgen endelig fundet drømmehuset, men der er ikke mange penge til indretning. Det havde været fantastisk at kunne smide de gamle sengesæt ud, som jeg har haft de sidste 15 år:)

 6. Fordi mit soveværelse er det vigtigste rum i mit hjem og fordi fornyelse er noget der desværre er sket alt for sjældent!

 7. soveværelset siger sidst i køen med hensyn til renoveringer ?

 8. skal i gang med en fornyelse af mit soveværelse, så ville være skønt med nyt sengetøj:)

 9. Fordi mit slidte og knap så fikse sengetøj trææænger til at blive skiftet ud med marmor :D

 10. Jeg kunne så godt bruge noget nyt liv i mit soveværelse.
  Jeg har boet i min lejlighed siden 2009 og der er ikke gjort noget ved mit soveværelse siden. Og jeg har været igennem en hel uddannelse, så på det område er der massere af mapper og forskellige kasser og det ser bare ikke særligt pænt ud.
  Men nu er jeg begyndt at se igennem fingerne på det, grundet mangel på overskud, men mange kommenterer det.

 11. Vi er flyttet til en lejlighed med bjælker og hertil trænger vi til et look der matcher. Vores soveværelse består kun af en kommode og seng, så det ville være fantastisk at sengen så rigtig indbydende ud!

 12. Mit soveværelse er i bund og grund røvkedeligt for at sige det lige ud?? så lidt nyt ville da ikke være af vejen ? jeg hepper på at jeg er den heldige god sommer

 13. Vi overtager vores nye lejlighed 1. august og det ville være fantastisk med nyt sengetøj :)

 14. Da jeg flytter sammen med en god veninde i næste måned vil det være skønt at kunne rede op den første nat med helt nyt sengetøj!

 15. Fordi vores soveværelse har været nedprioriteret de sidste par pga. børnene, konfirmation, studiestart, studieture osv. Nu skal der ske noget og hvorfor ikke starte med det smukke Juna marmor sengetøj? Det er jo smukt med smukt på!

 16. Vi har lige givet vores soveværelse en make over. Nyt sengetøj vil sætte prikken over i’et. ?

 17. Mit soveværelse har gennem en længere periode fungeret som opbevaringsrum, og det er ikke længere en oase hvor der kan slappes af. Dette skal der laves om på, og disse smukke marmor sengesæt ville indbyde og motivere til at skabe et rum, hvor afslapning, hygge og renhed er i højsædet :-)

 18. Uhh, – det er altid lækkert med nyt, – friskst sengetøj! :)

 19. Mit soveværelse trænger til fornyelse. Der er huller i mine lagener og sengetøjet er gammelt og slidt. Ikke altid en fornøjelse men ikke desto mindre virkelighed når man er på SU :-)

 20. vores soveværelse trænger til fornyelse og det kunne være så lækkert at vinde det sengetøj og kan ikke huske hvornår vi sidst selv har købt noget <3 så den præmie vil falde i gode hænder hos mig og en ære at vinde det <3

 21. Fordi der ikke er noget bedre end at kaste sig i smukt nyt sengetøj efter en lang dag – eller nat – på job:)

 22. Vi har faktisk fået nyt soveværelse – men vi mangler noget nyt lyst sengetøj – dette ville være perfekt!!
  Krydser fingrene xxx

  Kh Maria Seidelin

 23. Og det spørges der om! Ingen ville være i tvivl om hvorfor, hvis de så mit soveværelse! Der er ikke sket noget som helst siden vi fik nye senge for 15 år siden; der er selvfølgelig rent og pænt og vores dyner er fantastisk gode, vores sengelinned er altid nyvasket – men det er GAMMELT. :-)
  Derfor synes jeg det kunne være vidunderligt forfriskende med det lækre sengelinned, som for mig er det noget af det aller vigtigste at have på sin seng. Håber at være heldig og krydser fingre xxxxx

 24. Vi overtog vores drømmehus i går 1. Juli, og der skal klart fornyelse til. Dette lækre og smukke sengesæt ville virkelig kick-starte processen med indretningen :)

 25. Fordi mit sengetøj er gammelt og slidt og har små huller efter killingeleg…

 26. Fordi det vil gøre mig rigtig rigtig glad ?

 27. Sikke et smukt sengetøj – det vil jeg gerne vinde fordi det ikke rigtig er noget man selv for prioriteret at bruge penge på!

  Hilsen Marie

 28. Jeg er lige flyttet i lejlighed med min kæreste, men soveværelset er blevet lidt forsømt i forhold til indretning og nyindkøb. Nyt sengetøj ville være rigtig dejligt!

 29. Fordi jeg og min lover endelig er blevet færdige med at renovere vores første hus. Vi sprang hovedkulds ud i at renovere et 70’er hus som første gangs købere og kontormus. Det gik godt med hjælp fra familie og venner og nu står den snart på indflytterfest og så skal huset jo vises frem. Soveværelset mangler stadig et møbel som skal special laves så her er kig til et knapt så pænt gulv, men hvis nu jeg havde pæne dyner, så skulle det nok tage opmærksomheden ;)

 30. Mit soveværelse er lige blevet sat i stand med maling og nye senge – det eneste der mangler er nyt sengetøj. Det sengetøj man kan vinde vil være en perfekt match til mit sprit nye soveværelse – wow, hvor jeg krydser fingre og håber.

 31. Vi får aldrig redt sengen, da vores lille søn elsker at lege i dynerne. Fordi vi ikke har nogen dør imellem stue og soveværelset, ville det være en daglig glæde at have noget lidt pænere rodet sengetøj at kigge på :)

 32. Jeg er lige flyttet ind hos min kæreste, og vi kunne virkeligt godt bruge at få skiftet sengetøjet fra “mandehulen” ud :)

 33. Herhjemme deler vi stadig soveværelse med vores søn på 15 mdr., fordi vi bor i en 2 værelses lejlighed midt i Aarhus. Vi trænger til at flytte til noget større, men indtil vi finder den helt rigtige bolig, kunne det være så dejligt med lidt nyt og lækkert sengetøj til de voksne :-)

 34. mest af alt elsker jeg bare lækkert sengetøj.
  Mit soveværelse trænger dog også til noget nyt og lækkert, lige pt. er det både soveværelse og børneværelse, og vi arbejder hårdt på at få det til at fungere mere optimalt,og her ville det lækre sengetøj bestemt hjælpe :)

 35. Fordi der ikke er noget bedre end knitrende nyt og køligt sengetøj – og fordi vi trænger til en opgradering af sengetøjet, så det passer til soveværelset i vores nye hus ? Krydser fingre!

 36. Fordi vi har fået dobbeltdyne med ekstra længde?

 37. Vi har kun grimt sengetøj, så jeg ønsker mig det rigtig meget :-)

 38. Fordi det ikke er blevet fornyet i de sidste 10 år, og det ses tydeligt.

 39. Fordi mit soveværelse i et år har bestået af en stor seng, to hylder og et skab – pt sover vi to voksne og en baby og sommetider en 4årig i sengen (godt den er 180!) , men jeg gad godt at rummet på sigt blev lidt mere fint og rart og rekreativt. Derfor krydser jeg fingre for at vinde lidt lækkerhed :-)

 40. Min kæreste og jeg flytter sammen lige om lidt og vi kunne virkelig godt bruge noget lækkert nyt og flot sengetøj! Han er vild med marmor printet ;)

 41. åååh. mit soveværelse trænger til fornyelse. gik i gang med at ombygge vores 1. sal for over et år siden, men kom desværre i nogle økonomiske vanskeligheder, så soveværelset ligner noget der kunne være løgn, og er så ked af det

 42. Virkelig fordi jeg vitterligt skal have nyt soveværelse. Er lige blevet separeret fra min mand og går nu tudende og pakker mit liv i kasser. jeg er faktisk ret nervøs for om jeg kan gøre det fint der hvor jeg skal bo – så et skub i den rigtige retning ville værr fantastisk ??

 43. Min kæreste og jeg tog os sammen til at købe en moskusdun dobbeltdyne med bæreevne +12 i økologisk vår for et par måneder siden. Det virkede som en hamrende god idé, da vores gamle dyne ikke kunne mere. Desværre lever den nye dyne slet ikke op til forventningerne, og den ventillerer elendigt. Vi oplever igen igen at vågne om natten til ekstrem frustration, da såvel min kæreste som jeg føler, at vi er ved at blive kvalte under dynen (ja, følelsen af hedeture og problemer med at trække vejret er ualmindelig ubehageligt at vågne op til). Det ødelægger vores nattesøvn, og alle ved, hvordan man bliver, hvis man ikke får ordentlig søvn. Og nu hvor vi lige har brugt en formue på dynen, er der ikke råd til at købe nye enkeltdyner OG sengesæt. Men hvis nu jeg vinder sengesæt og lagen, så skal vi kun købe en enkeltdyne (vi har én i forvejen), og så ville nattesøvnen igen være reddet. Desuden trænger soveværelset generelt bare til en overhaling af en anden verden, og nyt sengesæt er da første skridt på vejen. Vi bruger så mange timer i det soveværelset, så det ville altså være dejligt, at føle sig godt tilpas derinde også. ? <3

 44. Fordi mit soveværelse er så kedeligt og trænger alvorligt til noget fornyelse. Og lækkert nyt sengetøj kan helt sikkert være en god begyndelse :-)

 45. Mit soveværelse trænger til fornyelse fordi, det i den grad er forsømt. Jeg flyttede for et års tid siden og startede med at indrette og købe nye møbler og ting til stuen, derefter køkkenet og badeværelset. Det eneste rum der nu mangler at blive indrettet ordenligt er soveværelset, men det må (desværre) vente til der er flere penge på kontoen…

 46. Fordi jeg efter ferien skal have sat soveværelse istand ,så ville være prikken over ièt med nyt sengetøj

 47. Måske for det mit sengetøj er efterhånden ikke noget at råbe hurra for og det er godt nok dyrt at købe nyt, for mig i alle fald.

 48. Fornøjelsen har så sandelig været på vores side – jeg har nydt at følge med :)
  For 1 år siden flyttede min kæreste og jeg i hus, sådan ét som har krævet en masse hårdt arbejde.. Det tager noget tid at fylde dobbelt så mange m2, både fordi det kræver økonomi, men også at man falder over de rigtige ting som passer ind. Vi elsker det, ingen tvivl om det, men det betyder også at soveværelset indtil nu har været nedprioriteret og kun består af en seng med de mest basale fornødenheder. Derfor vil jeg ydmygt mene, at vores seng trænger til en luksus opgradering. <3

  God dag
  /Mette

 49. Fordi en god og lang nats søvn er forudsætningen for en sund og dejlig dag. Derfor burde soveværelset være det vigtigste rum i boligen hvor der er fokus på skøn harmoni, frisk luft og lethed. Det smukke sengetøj understøtter netop det og ville passe perfekt til mit soveværelse, som trænger til kærkommen fokus.

 50. Jeg er lige flyttet hjemmefra til en lille lejlighed i Valby – bor normalt mere mod Nord.
  Jeg er faktisk lidt trist over at skulle flytte fra landet og ind i byen, men jeg prøver at gøre mit hjem så rart som muligt, så det ikke bliver så “slemt” for mig.
  … Det er bare PISSE DYRT at købe pæne kvalitets ting. Og for tiden føles det konstant som om, at jeg har brugt hele månedens penge før måneden knap nok er gået i gang :/
  Jeg har et lille værelse, hvor sengen fylder over halvdelen. Det ville derfor være så dejligt, at have et pæn sengesæt, der kan hjælpe med at gøre rummet elegant og rart at være i :)

 51. åhhh, vores soveværelse trænger sådan til lidt stil efter omflytning og invasion af baby (med udstyr) i januar :)

 52. Det ville passe så fint til endevæggen i mit soveværelse som skal males i en meget mørk blå… Soveværelser trænger ofte til at få pustet lidt liv i sig (inkl mit). Sengetøjet ville bidrage til en ny god karma?

 53. Jeg vil være ærlig og fortælle, at mit soveværelse ikke skal ændres en tøddel. Mit soveværelse er faktisk lige som jeg synes, at det bør være både indretningsmæssigt og udseendesmæssigt.
  Men når det er skrevet, vil det bestemt ikke blive ringere af at blive tilføjet Junas marmor-sengetøj?

 54. Vi er flyttet i ny lejlighed for efterhådnen 6 måneder siden. Desværre har jeg ikke kunne skabe den hygge/afslappede stemning, jeg gerne ville (i soveværelset).

  Vores oveværelse er ikke så stort, så der er ikke mulighed for diverse nips. Jeg tror, at det flotte sengetøj vil gøre meget positivt for stemningen!

 55. Vi er ved at forberede os på at blive tre i stedet for to. Derfor bliver der ikke lagt så meget krudt i indretningen, selvom det ellers er noget, jeg sætter stor pris på. Vi nyder begge to sengetøj af høj kvalitet, og det ville være fantastisk at vinde dette fine sæt.

 56. Vi flyttede ind i vores hus for snart tre år siden, og er aldrig kommet helt i mål med soveværelset. Det er stort, lys og dejligt, men mangler de der sidste ting, der gør det personligt. – Og så trænger vi også til en ordenlig opdatering af vores sengetøj, som er smukt at se på, da vi ikke bruger sengetæppe.

 57. åh gud, det her værelse har ikke gjort noget ved siden midt firserne, og nu hvor jeg er ret så nysepereret trænger jeg virkelig til lidt frisk luft!

 58. Vi er lige flyttet i ny lejlighed, vi har fået købt skabe og nyt sengestel, sengborde etc., men sengetøjet har endnu ikke fået en opdatering og det trænger virkelig! Lige nu er det en god blanding af gammelt sengetøj fra før vi flyttede sammen :-/

 59. Som studerende har vi været nødt til at prioritere, hvilke rum, vi ville have “opgraderet”. Og der blev stuen valgt. Så soveværelset trænger gevaldigt, men pengene er der ikke lige nu. Så jeg krydser alt, hvad jeg har, for at vinde jeres skønne sengesæt!

 60. Ja tak til nyt og lækkert sengetøj! Det gamle er slidt og grimt.

 61. vores soveværelse er aldrig rigtig blevet færdigt, af flere grunde, men mest på grund af at planen var at når lillebror blev stor nok, skulle drengene overtage det store værelse… Men men tiden går og pt. Deler vi alle fire soveværelse fordi storebror ikke synes at det var i orden at han som den eneste sov alene… Men nu i sommerferien skal der nye boller på suppen og drengene skal sove for sig selv og mor og far skal have deres eget soveværelse igen… Det håber vi i hvert fald

 62. Fordi sengen er et sted hvor jeg bruger mange timer i døgnet sammen med min nye fine søn på kun 8 uger. Det ville være skønt at forkæle ham med nyt, lækkert og blødt sengetøj

 63. Vores soveværelse er endnu ikke blevet renoveret, så det er super slidt. Det trænger til kærlighed og nye tekstiler vil være helt perfekt.
  Hav en dejlig sommer.

 64. jeg vil elske at vinde – men det skal gives til min datter og svigersøn, som flytter i deres første lejlighed her til August :-)

 65. …. Tjah, mit soveværelse kunne blive rigtig fedt – men er det pt ikke. Vi voksne bruger børnenes Sengetøj med Violetta, Barcelona, Manchester United, Christopher etc. Det er faktisk lidt komisk – samtidig har jeg 5 flyttekassertil at stå med ting til salg påTrendsales og et skab, som mangler låger …. Hvis vi skulle blive så heldig at vinde voksen lækkerheder til sengen vil det helt sikkert skabe inspiration til at flytte kasserne og manden til at lave nye låger <3 <3 <3

 66. Fordi med 3 skønne unger har soveværelset desværre ikke haft den største priotering …… Selvom det burde have det ; )

 67. Jeg har ikke købt nyt sengetøj siden jeg flyttede hjemmefra for 8 år siden, så det er efterhånden lidt slidt at se på og jeg har virkelig tænkt på at købe nyt lææænge, men så er der lige et eller andet der er sjovere at bruge penge på og når man er studerende er der bare ikke meget at gøre godt med :-) Så jeg ville blive meget glad for det flotte sengetøj!

 68. Jeg får snart en ny seng og en nyt sæt sengetøj vil gøre det helt perfekt

 69. Jeg er lige blevet fyret, så jeg kan ikke sove, fordi jeg spekulerer og spekulerer .. og vender og drejer .. og tænker og tænker. Har brug for at blive forkælet og er sikker på, at jeg vil sove fantastisk i det flotte sengetøj ;-) Tine

 70. Juna sengetøj ville være prikken over i ‘ et på min nybygget EU palle seng ?

 71. Uh det ville være så fint oppe i sommerhuset, der har vi nemlig et lille soveværelse – modsat i vores lejlighed på Østerbro, der sover vi nemlig i stuen. Og der er bare noget særligt over at have en seng! smukt sengetøj! Det bliver jeg bare så glad i låget af :-) Annlil

 72. førdt og fremmest fordi det sæt er sååååå vidunderligt flot!
  Dernæst fordi min kæreste ikke er hjemme hele sommeren, så jeg går og fixer lidt hist og her og det ville nu altså være smadder rart at kunne hygge sig med sådan nogle skønheder, nu når kærligheden ikke kan være der….

  God sommer!
  Kh Maria

 73. Mit soveværelse trænger til fornyelse, fordi det aldrig rigtig er blevet helt færdigt. Min kæreste og jeg flyttede soveværelse i julen grundet fugtproblemer i det tidligere, og det er egentlig bare et lille værelse med en seng og en stor hylde til bøger.. Ikke særlig indbydende eller hyggeligt, men det er et af mine projekter sommeren over. Nyt lækkert sengetøj ville hjælpe meget i processen, hvis jeg selv skal sige det.?

 74. Mit soveværelse er så mega kedeligt :-/

 75. Hvor er det flot :)

 76. Mit soveværelse er hverken blevet malet eller ændret i 10 år. Så nu er det på tide der sker noget!

 77. Pga. soveværelset er det vigtigste rum i hele huset, da ens søvn er vigtig for et godt helbred. Mit soveværelse er blevet opbevarelsesrum og derfor kunne det godt trænge til en opfriskning.

 78. I vores soveværelse har vi nogle indbyggede skabe som er fuldstændig hæslige! Jeg vil gøre hvad som helst for at opgradere rummet, så jeg forhåbentlig kan lære at se bort fra dem ;)

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

 79. Vores soveværelse er faktisk bare en meget stor seng i et lille børneværelse og det trænger i den grad til en kærlig hånd.

 80. Vores soveværelse trænger til at blive frisket op med nyt sengetøj, fordi vi ofte er nødt til at bruge to forskellige sengesæt på dynerne – og det ser bare ikke særlig smart ud :-)
  Rigtig god sommer!

 81. det gør det fordi jeg lige er flyttet hjemmefra og derfor ikke har særlig mange ting så det ville da være super lækkert med lidt flot sengetøj :)

 82. Fordi det virkelig trænger til et frisk, lyst pust:-)

 83. Jeg har bare et eller andet med sengetøj.
  Jeg skal også snart flytte da jeg skal studere videre så mit nye værelse ville have godt af et nyt sengetøj :)

 84. Hvor er det bare pænt!!!
  Mit soveværelse trænger rigtig meget til en kærlig hånd. Jeg har ingenting gjort ved det, siden jeg flyttede ind i min lejlighed tilbage i 2009. Der var jeg under uddannelse. Og grundet nogle problemer, har overskuddet ikke været det, så der står stadig mapper og forskellige kasser som jeg slet ikke bruger længere.

 85. Det er ved at være længe siden jeg fik købt nyt sengetøj, da det alligevel er en del penge man skal ligge for at få et fint sæt. Jeg er for 3 måneder siden flyttet i ny lejlighed og kommer på plads i snegletempo, da jeg ikke er så kreativ i forhold til indretning, så ville være lækkert med lidt nyt til soveværelset.

 86. mit sengetøj trænger så meget til at blive genopfrisket med et nyt sæt

 87. Mit soveværelse trænger i den grad til fornyelse – vi har netop fået gennemført at vores yngste datter sover i hendes egen seng. Samtidig er vi gået igang med at se os om efter en ny seng for det skal være rart at have ‘voksen-tid’ og plads til bare at være os i soveværelset igen.

 88. Fordi det er det eneste rum i vores nye hus vi mangler at gøre fint :)

 89. Fordi mit soveværelse også rummer kontor og børneværelse pga. pladsmangel! :)

 90. Mit soveværelse trænger til fornyelse da det er det sidste rum i lejligheden som mangler at live fikset op. Og da det jo et et rum man bruger så mange timer i, så ville det ikke gøre noget hvis sengen blev prydet med dette lækre sengesæt! :-)

 91. fordi den altid er blevet nedprioriteret
  marianne.lykke@gmail.com

 92. Mit soveværelse trænger til forbedring, fordi jeg kan mørkt, trist og alt for varmt sengetøj som ikke gør mig glad. Disse lyse, smukke marmormønstrede sengeset ville give en følelse af sommer og lethed ind i mit soveværelse, håber jeg vinder!

 93. Jeg er i gang med at flytte fra min kæreste (en længere proces når man har været sammen i flere år), og vi splitter alting op for tiden. Pt står jeg vitterligt uden noget som helst til et soveværelse, hvilket betyder at jeg virkelig krydser fingre her :) God aften!

 94. Fordi vores sengetøj er ved at være temmelig forvasket og slidt

 95. Jeg har et meget lille soveværelse, og der er derfor ikke plads til en stor smækker lækker seng.. så det ville være rigtig godt med lidt fornyelse og forkælelse for at opveje at vi må nøjes med en lidt mindre seng.

 96. Mit soveværelse trænger til et allround fix – Jeg bor småt og derfor bruges soveværelset også lidt som opbevaring.. Jeg drømmer om at få et let og luftigt soveværelse, når jeg når jeg bliver voksen (er kun lige fyldt 34 ;)) – men ligemeget hvad, så vil det der sengetøj pynte – Hold nu op, hvor er det FLOT! :)

 97. Mit sengetøj er ret gammelt efterhånden. Det er heller ikke det pæneste, hvilket er ærgerligt, når sengetøj fylder så meget i et rum. Derfor vil jeg gerne vinde, for wow, det er virkelig et flot sæt!

 98. Min erfaring siger mig, at soveværelset i et hus er ligesom undertøj – et sted man aldrig bruger nok penge, tid eller overskud på. Derfor er vores soveværelse det rum i huset, der er blevet “glemt”. Der står en halvkedelig boxmadras, skrivebord og mandens (dem han havde med da vi flyttede sammen) Ikea-sengeborde. Nu har jeg ferie – så derfor skal der ske noget med det soveværelse :)

 99. Fordi min seks måneder gamle datter forhåbentligt snart flytter ind på eget værelse – derefter trænger soveværelset til fornyelse, når det ikke længere skal indeholde en tremmeseng :)

 100. Trænger netop til noget som dette til mit soveværelse! Har kun kedelige sorte IKEA sengesæt, og det marmor sengesæt ville altså passe perfekt ind!

 101. Fordi soveværelset i min lille lejlighed trænger til at blive piftet op :)

 102. Mit soveværelse trænger egneligt ikke til fornyelse, til gengæld ville jeg gerne give de lækre sæt til mine forældre. De er lige flyttet i nyt og mindre hus og det ville bare se så fint ud med de her lækre sæt på deres seng!

 103. Både min kæreste og jeg er på SU, så sengetøj prioriteres ret lavt i forhold til studiebøger og mad. Det ville være fantastisk at vinde :)

 104. Da det på nuværende tidspunkt er ikke-eksisterende :D

 105. Fordi det er så kedeligt at vi dårligt gider at gå derind for at sove..

 106. Vil gerne vinde det lækre sengesæt, for jeg har ikke fået nyt sengetøj i 5-6 år og det, jeg har nu, er ved at være temmelig slidt og hullet.

 107. Det er bare altid skønt med nyt sengetøj! :-D

 108. Vores soveværelse er mørkt og kedeligt. Det trænger virkelig til at blive gjort lækkert

 109. Vi har kun 1 sæt sengetøj tilbage der ikke er huller i ? Tror vist godt lige vi kunne trænge til noget nyt!

 110. Vores soveværelse har vi lige renoveret, men finanserne slap desværre op, da vi kom til alt det spændende… altså indretning, pynt og sengetøj. Det “gamle” vi har, er alt for spraglet og passer slet ikke i farverne. Så det ville være super skønt at vinde nyt lækkert sengetøj :-D

 111. Der er ikke nogen bedre følelse end at kravle ned under dynen i nyvasket og friskt sengetøj, så enkelt er det bare. Vi forsøger at holde vores soveværelse enkelt, rent og køligt – derudover må det jo også gerne være lidt smart, så er sikker på det vil pynte med lidt nyt betræk.

 112. Jeg har længe gået med en ekstrem lyst til at male i vores soveværelse. Det trænger virkelig, og en eller anden dag går jeg bare i gang, UDEN at spørge min kære mand :D Så bliver han nemlig også nødt til at lægge trægulv derinde og male lofterne…..hæ hæ :D
  Efterfølgende ville nyt og smukt sengetøj være en fryd at skue :)

  Kh Rikke

 113. Hvor er det fint. Det ønsker jeg mig, hvis det findes i ekstra længde. Soveværelset er ikke det der plejer at stå først i køen til fornyelse, så det ville være lækkert med noget nyt :)

 114. Alt i mit soveværelse trænger til fornyelse, det er så nedslidt.

 115. Mine børn har sat deres præg på mit soveværelse. Det vil være skønt med noget sengetøj de ikke har haft fat i

 116. Sønnen er flyttet ud af soveværelset, der er malet og der kunne sagtens trænge til lidt forkælelse til nattesøvnen.

 117. Alt i vores soveværelse trænger til udskiftning, lige bortset fra dynerne ?
  Vi har et gammelt sengebord, ingen lamper og kedeligt forvasket sengetøj.. ?

 118. Jeg har det fineste og dejligt store soveværelse, men det er SÅ svært at indrette pga. skæve vinkler. Bliver aldrig helt tilfreds. Dog er jeg ved at lave en plan for, hvordan det hele skal hænge sammen, og nyt sengetøj ville dai den grad være prikken over i’et :)

  Hav den bedste sommer.
  Dine billeder på instagram ser fantastiske ud :)

  Kh. Julie

 119. Vi står foran familieforøgelse og flytning og skal i den forbindelse indrette nyt soveværelse, hvor det vil være lækkert med nye sager:-)

 120. Vi har et meget lille soveværelse. Der er plads til vores indbyggede skab, vores seng og så ikke ret meget mere… Derfor er det lækkert med flot sengetøj eftersom det er noget af det eneste der er i rummet!
  Krydser fingre

 121. Fordi meget af vores sengetøj er slidt / overtaget fra andre.
  Der skal ikke mere til end blot sengetøj, for at pifte et soveværelset op :)

 122. Vi ejer ikke et pænt sæt sengetøj, de få vi har, er billige, forvaskede og ikke særlige komfortable. Jeg har så tit drømt om et lækkert sæt sengetøj, men der har ligesom aldrig være penge i budgettet til det

 123. Vi har været på familiebesøg denne sommer og har set, hvordan andre indretter sig. Så jeg er så inspireret til at friske vores soveværelse op, da det vist er årtier siden, det sidst er sket.

 124. Jeg blev student her i starten af sommeren, og skal efter sommerferien læse videre i Aalborg, hvor jeg har været så heldig at kunne flytte ind hos en veninde. Hun har en meget moderne og stilren stil, og tænker at dette smukke sengetøj ville være en god måde at bidrage til hendes fede stil, så jeg ikke kommer med mit sorte IKEA sengetøj og ødelægger den skønne atmosfærer hun har i sin lejlighed.

 125. Mit soveværelse er kedeligt og rodet.. Ren opbevaring nærmest, trods at det er det største og lyseste værelse i min søns og min lejlighed. Det er stort, og lyst, og alligevel vil min søn ikke bytte – han foretrækker hans knap 8 kvadratmeter, for der er i det mindste orden og hans ting. Så slemt står det til.
  Miatilda A //

 126. ÅH! Vores soveværelse er simpelthen en joke. Vi trænger til at få malet, få hevet gamle grimme skabslåger ned og få fikset nyt tøjopbevaringshejs, vi har ingen gardiner (men i stedet et par tæpper foran – forfærdeligt!) og vores seng er simpelthen gammel og udgøres af to boksmadrasser med en velkendt og ganske irriterende revne i midten – det er GYSELIGT. Men simpelthen bare det sidste, der åbenbart må få opmærksomhed i huset. SUK.

 127. Yay! Jeg elsker marmor og min fødselsdag er d. 13. juli, så kan jo håbe på lidt held min vej! <3 Mit soveværelse er i meget stilrent design, med sort og hvid som hovedelementer, samt sølv og marmor som detaljer. Derfor passer pink blomstret sengetøj eller helt blåt sengetøj altså heller ikke så godt ind – men det ville sengetøj i marmor-look jo, faktisk helt perfekt!!!

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

 128. Vi har været i gang med en større renovering af huset, men står tilbage med et soveværelse som jeg endnu ikke er tilfreds med. Jeg lever i håbet om, at lidt lækker fornyelse kan give inspiration til et helt nyt soveværelse.

 129. Min kæreste og jeg overtog i Marts vores ejerlejlighed. Kort tid efter fik vi nye naboer (enlig mor med 2 meget larmende drengebørn), der har gjort det umuligt for os at opholde os i andre rum end soveværelset pga støjgener. Desværre er det samtidig det mest uinspirerende rum i hele lejligheden, hvilket er en kæmpe skam, da der er enormt meget potentiale i stuk og fransk altan. Jeg kunne virkelig godt bruge en hjælpende hånd til at gøre vores soveværelse værd at opholde sig i.

 130. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har fået nyt sengetøj ^_^
  Så derfor vil det være så skønt med sådan et rigtigt lækkert marmor sengesæt!!
  Krydser fingre!!

 131. Det kunne godt trænge til lidt fornyelse, da det er længe siden jeg sidst har fået købt nyt sengetøj ;)

 132. Vi har fået nye dyner, som er længere, og mangler derfor sengetøj. Det ville være skønt at have noget at veksle med.

 133. Elsker nyt sengetøj i smukke farver/mønstre og god kvalitet, og kunne bestemt godt trænge til fornyelse i soveværelset… xxx

 134. Trænger til nyt lækkert sengetøj.

 135. Alt mit sengetøj er mere end 5 år gammelt og efterhånden godt forvasket… Trænger til noget nyt, og dette ville klart give et nyt udtryk i soveværelset :)

 136. Vores soveværelse er 12 år gammelt, sengen er 8 år, sengetøjet i bedste fald 7 år gammelt – så alt i alt er det hele ved at være klar til en forbedring – og hvorfor ikke starte med det man har absolut tættest på kroppen – nemlig sengetøjet ♥♥♥

 137. Alt trænger til nyt.

 138. Faktisk har vi slet ikke noget soveværelse. For vores yngste fik vores soveværelse, så vi “bor” på repos’en. Der har vi vores dobbeltseng, to kommoder med tøj og en hylde. Så vi trænger desperat til noget forskønnelse af soveområdet, der er først soveværelse til os når vi engang får lavet en tilbygning :-)

 139. …fordi sidst der var “nyt” sengetøj på de gamle dyner var julen 1998 hvor (mormors gave) det gul/brun-blomsterede sengetøj blev taget i brug :)
  Dynerne krydser ligefrem finger for at “trække i” det nye fine marmor sengesæt!

 140. Jeg er lige flyttet ind en ny stor lejlighed, der ser lidt tomt ud. Men når man har lækkert sengetøj, så er næsten alt det andet i værelset sekundært :)

 141. Vi flytter i hus 1/12 og da vi i vores lejlighed har kombineret soveværelse/kontor ser jeg frem til at opprioriterer soveværelset. Det vil lækkert sengetøj bestemt være med til!

 142. …Fordi mit soveværelse simpelthen er et hjørne af stuen. Jeg plejer at lege at mit hjem er et ægte New York loft hvor alt er i samme rum. Ind imellem lykkes det ganske fint at drømme sig hen i denne fantasi…Men når jeg så kigger på mit sovehjørne og de sørgelige sengesæt arvet fra mit barnsomhjem…Tjah så brister ilusionen lidt. Og så er det bare ikke så forfærdeligt pænt når man har gæster ;-)

 143. Forsøget på at skabe et roligt og enkelt soveværelse er endt med kedeligt “hvidt i hvidt” Marmor sengesættet kunne være et rigtig lækkert pift?

 144. Min kæreste er flyttet ind og soveværelset er så småt, at møblerne ikke kan stå anderledes, end de gør nu. Derfor prøver jeg løbende at forny med nye tekstiler osv.

 145. Vi skal have nye senge snart. Og så ville det være toplækkert med nyt sengetøj til.

 146. Fordi jeg trænger til et par ekstra sengesæt og ikke har råd til at købe nyt. Har på et tidspunkt haft kig på et marmorsengesæt, så det ville være helt perfekt at vinde det her :)

 147. bor i en mindre lejlighed hvor jeg sover i stuen, så det vil være rigtig lækkert, at vinde noget nyt og lækkert sengetøj, da jeg sjældent prioriterer dette ret højt. Køber det ofte brugt, og det bliver hurtigt slidt. Smil Lene .0)

 148. Sikke noget lækkert sengetøj. Min kæreste og jeg kunne godt trænge til lidt fornyelse (og især forkælelse) i vores soveværelse. Det er ofte at man glemmer sig selv, når man har barn. Vores datter bliver tit forkælet og nu er der en lille ny på vej, så vi kunne godt bruge lidt til os, inden vi kommer lang bag i køen til forkælelse :D

 149. Mange år siden jeg har fået sådan noget smart sengetøj – så det vil jeg være rigtig glad for at vinde. Kunne være udgangspunkt for en nyrenovering af mit soveværelse.

 150. Jeg og min kæreste er to unge fattige arkitektstuderende som lige har fået ny seng men intet nyt sengetøj dertil – så det ville være lykken at få sådan et smart sæt nyt sengetøj.

 151. Fordi vores soveværelse ikke er blevet indrettet siden vi flyttede hjem efter en renovering i november 2014. Sengetøjet ville være prikken over i’et

 152. Fordi at selv nyt sengetøj ville give mit soveværelse et kæmpe løft i den rigtige retning ;) .. håber det evt kunne give inspiration til en lidt større omgang fornyelse !

 153. Det ville være den perfekte start, til at få styr på soveværelset. Resten af rummene er indrettet, begge børnenes værelser er netop “fornyet”, så vi mangler faktisk bare soveværelset. Det skal gøres lækkert og indbydende, det ville derfor være inspirerende med dette lækre sengetøj, som en start. Kh. C.

 154. Vi er en stor familie med mange behov og af en eller anden grund er det altid børnenes værelser og senge, der kommer først, så endnu er vi kun nået til at købe nyt det nærmestem sted, når tingene er blevet for slidte. Sjovt nok, for netop fordi, vi er en stor familie, så er soveværelset en slags puste rum, så hvis det blev prioriteret højere, kunne det være energi depoterne hurtigere blev genopladet :-)

 155. Det ville være rigtig lækkert med noget nyt sengetøj…

 156. Ville da være forfriskende med dette både synsmæssigt og oplevelsesmæssigt når vi går ’til køjs’

 157. Det eneste der slår nyvasket sengetøj er ny nyvasket sengetøj…åh vil gerne vinde :)

 158. syntes egentlig bare jeg er et sted i livet hvor jeg fortjener og trænger til kvalitet og skønhed….

 159. Jeg trænger virkelig til hjælp til at gøre mit soveværelse til et wauu rum! Jeg er lige blevet separeret og flytter i mit eget lille rækkehus i næste uge.
  Så nu skal jeg altså indrette helt forfra og helt alene. Det er ret så grænseoverskridende og faktisk også lidt trist! Så det ville være skønt med en kick starter til at gøre mit nye sted til et dejligt sted at være!
  Krydser fingre!

 160. Åh, mit soveværelse trænger til en opfriskning efter 2 børn som invadere min seng når der skal puttes… Og hvad ville være mere lækkert for mig og dem end at ligge i det lækre sengetøj?!? ?

 161. Hvem vandt? :)

 162. Mit soveværelse er såååå kedeligt, at jeg tit sover i stuen som er meget hyggeligere

Leave a Comment

Email (will not be published)