Kunst

Ny butik i Kbh til fotokunstelskerne

Elsker du fotokunst? Stærke portrætter, formidabel natur, landskabsbilleder, arkitektur altså fotografier der vækker din nysgerrighed eller slår benene væk under dig? Hvis ja så kan du godt glæde dig, det er nemlig sådan, at Yellowkorner er kommet til København. Jeg deltog i åbningen af Danmarks første Yellowkorner butik i tirsdags og det var så fedt at se alle de billeder live jeg ellers kun har set på nettet. Hvis du følger mig og har fulgt mig længe, så kan du ikke undgå at have stødt på mange blogindlæg af smukke fotokunstprint med link til Yellowkorner, for gud hvor har jeg bragt mange til jer her via min blog. Nu kan du altså udover at se med og følge links her på nettet besøge Yellowkorner i Kronprinsensgade

Her kommer en lille håndfuld af nogle af mine mange favoritter…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply