VÆRD AT BESØGE

Jeg er på vej ud på ukendt grund…

Puhaa jeg er virkelig på vej ud på ukendt grund og jeg er virkelig nervøs. Nervøs på den gode måde vel og mærke, men også på den der… “jeg-har-lyst-til-at-stikke-halen-mellem-benene-måde”. Om sådan ca. 3 måneder drager jeg til Mallorca, med en hel gruppe mennesker jeg slet ikke kender i fem dage. Jeg skal på retreat og her skal jeg nyde lækker super food kun organisk og primært supper og juice. Jeg skal træne yoga, åndedræt, mindful vandring og Qi-Gong. En livsform som er ret uvant for mig, men helt sikkert noget alle har brug for. Jeg trækker simpelthen stikket, både min online verden og til mine venner og familie i 5 dage.

Det hele foregår i de smukkeste omgivelser i Deia på Mallorcas vestkyst, der er smukt, jeg har været der et par gange før, men kun på ferie. Her er den smukkeste bugt med krystalklart vand meget tæt på det smukke hus, jeg skal bo i sammen med alle de andre. Turen fra huset ned til bugten tager 20 min. og foregår i bjergene blandt geder.

–Så mine dage bliver fyldt med alt, hvad der er godt for mig… MIG og kun mig! Hvorfor er jeg så nervøs… Jo altså det er ikke, at jeg skal afsted med mange mennesker jeg ikke kender, det er den der rejse med sig selv. Hele formålet med turen er at få livfuldhed, indsigt, finde ro, reflektere og finde nyt fokus. At lære at sætte sig selv først, og at lære sig selv at kende, det kan godt være svært, man skal jo give slip ikk?  

Jeg kender flere der har været af sted på denne tur som fantastiske Pernille Elvirose arrangerer, og de er kommet meget forandrede hjem, med styrke, glød og nyt livssyn. Pernille har jeg kendt et lille års tid snart. Hun har fungeret som en slags livscoach for mig, og har hjulpet mig og gør det stadig med at finde mig selv og finde ro, give slip på de ting jeg ikke kan ændre og det har jeg haft brug for, det tror jeg faktisk vi alle har.

Her skal vi bo – Er her ikke smukt?

Jeg kan næsten ikke vente til denne tur, for jeg tror, at jeg når et kæmpe skridt her, og selvom jeg har haft lyst til at stikke halen mellem benene så ved jeg, at jeg SKAL det her, man skal helt ud for at finde helt hjem og i de omgivelser, med al den dejlige mad og masser af arbejde med mig selv og Pernille som vejleder glæder jeg mig!

Måske er det her en rejse du også skal på? Jeg ved der stadig er få pladser, gør det! – Du kan læse mere om Pernilles magiske retreats her (pssst… det er slet ikke så dyrt som man tror) – tag med!

Lidt mere info: Vi vandrer ud i bjergene for dér at træne Yoga, Qi-Gong, meditation og du vil få øjeblikke af magisk skønhed og sanseligheden i omgivelserne.Du vil opleve og nyde en kombination af nærværsmeditaiton, åndedrætstræning og yoga 2 gange dagligt – alt udendørs med lys og varme.

Læs mere på wiseonlife lige her

Jeg er på vej ud på ukendt grund…
Artikel
Jeg er på vej ud på ukendt grund…
Beskrivelse
Puhaa jeg er virkelig på vej ud på ukendt grund og jeg er virkelig nervøs. Nervøs på den gode måde vel og mærke, men også på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply