D.I.Y.

How to pimp your home for sale // Part 3

Indlægget er sponsoreret

Sidste del af min serie omkring, hvordan du skaber et indbydende og salgsklart hjem. Jeg skal selv til at sælge mit hus om 1 års tid og det har sat en masse tanker i gang, og dem har jeg delt med dig i tre indlæg som har kørt henover de sidste par uger her på Boligcious.

Jeg har fotograferet mit hjem, uploaded dem på Nyboligs app ’BoligVærdi’ (kan hentes her) og jeg har fået en estimeret pris…. Den får du til sidst i indlægget her. Der gik lige lidt under 24 timer, så lå der en mail i min mailboks og det tog under 5 min. at ordne det hele, super smart. Nu har jeg en ca. pris som jeg måske kan rykke lidt ved, hvis jeg laver lidt småforbedringer i løbet af dette år.

Mit første indlæg handlede om det at tage gode billeder, og hvad man skal tænke på, inden man fotograferer. Læs det her

Mit andet indlæg handlede om, hvordan du gør boligen klar til boligsalg , det kan du læse her

Og i mit sidste indlæg fortæller jeg lidt om, hvordan man laver et smukt stilleben.

Hvad er et stilleben?

Et stilleben er en lille opstilling af objekter, der sammen udgør en lille inspirerende enhed. For at få et stilleben til at være spændende og harmonisk har jeg 3 regler som jeg selv fundet på og som fungerer fint for mig. Dem får du her

  1. Vælg ting i forskellige højder, det skaber liv og variation
  2. Brug gerne noget levende, en plante, en blomst eller et stearinlys
  3. Vælg et kunstnerisk element som en skulptur, eller en figur, en dims, en souvenir… noget med personlighed som har en affektionsværdi for dig… dette element er med til at give lidt af din personlighed og skabe en historie.

Her ser du eksempler på nogle stilleben jeg har lavet gennem tiden.

Foto: Inhouse

Du kan også lave et stilleben i en farve. Her har jeg brugt blå i forskellige nuancer. En vase med et kunstværk på og en gammel flise med affektionsværdi.

Et stilleben behøver ikke at være en stor ting! Saml 3-4 smukke organiske former på dit skrivebord, det skaber et inspirerende arbejdsrum.

Blomster i en lækker skrap farve giver et godt blikfang. Her har jeg leget med højder og bragt lidt keramikkunst og en gammel vase som jeg bruger som lysestage (et arvestykke).


Måske samler du på noget? Jeg samler på små keramikvaser og dem bruger jeg flittigt i mine stilleben. Jeg bruger også bøger, de er med til at gøre det personligt og så skaber de niveauforskel.

Her er glas, keramik, ler og metaller samlet fint sammen. Der er variation i højden og farverne er afstemt med væggen. Smukt og poetisk.

Nu er du garanteret spændt på hvad mit hus er vurderet til ikk? Vi købte det for 13 år siden til 1.600.000 … vi har vel sammenlagt smidt en 800.000 kr. i det gennem årene og ifølge Nyboligs ’BoligVærdi’ app er prisen estimeret til 3.000.000 – Det lover jo ret så godt, selv havde jeg forestillet mig 2.800.000

 

 

 

How to pimp your home for sale // Part 3
Artikel
How to pimp your home for sale // Part 3
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret Sidste del af min serie omkring, hvordan du skaber et indbydende og salgsklart hjem. Jeg skal selv til at sælge mit hus om 1 års
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply