Boligtekstil (Textiles for the home) D.I.Y. Produkt og design (Interior design)

You have never seen anything like this!

Ovre på vores søster blog Sohome.dk (følg den, kig forbi, del og læs… du finder så meget lækkert og unikt til boligen) skrev Rikke om denne fuldstændig fantastiske idé og den måtte jeg lige dele her på Boligcious. Vi er vel en del med en slidt gammel kær ven af et møbel som synger på sidste vers ikk?

Rikke skriver således om sit geniale fund:

Jeg er ret vild med et nyt finsk projekt/koncept, hvor produktet er farverige tæpper, der kan strække sig, så de passer til forskellige stole. Kan godt lide idéen om at kunne give nyt liv til en grim stol med disse tæppers farverigdom og mønstre, samt ikke mindst de lange frynser – det må være som at sætte sig trygt op ad en glad blød bamse.

Det bedste er, at det er syriske flygtningekvinder, der laver dem efter helt eget design. De er håndlavet uden væv eller en maskine af rester fra tekstilindustrien i Tyrkiet, i Tyrkiet nær den syriske grænse i et center for syriske enker og forældreløse børn. Det er designer Tuula Pöyhönen og iværksætter Martta Leskelä, der er katalysator bag projektet. Fantastisk når humanitært og kreativt arbejde forenes. Du kan læse mere om projektet hos Helsinki Design Week.

Hvis du er interesseret i et tæppe, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på ragamuf.com,
og blive opdateret, når de åbner deres webshop.

Du kan også følge Ragamuf på deres instagram ragamuf.fin

Billederne er venligst lånt af Helsinki Design Week
og Ragamuf’s instagram ragamuf.fin

You have never seen anything like this!
Artikel
You have never seen anything like this!
Beskrivelse
Ovre på vores søster blog Sohome.dk (følg den, kig forbi, del og læs... du finder så meget lækkert og unikt til boligen) skrev Rikke om
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply