BØGER Gaveidéer (Gift ideas)

For those who love pretty books

Jeg er en sucker for smukke bøger, smuk typografi, lækkert layout og vigtigst af alt… spændende billeder og velskrevne historier. Giv mig et lækkert magasin jeg ikke har set før eller en tung smuk coffee table book som jeg kan forsvinde ind i uden at blive forstyrret og så er jeg glad.

Jeg holder mig opdateret på alt hvad der dukker op, både på Instagram, men også på New-mags.com. Jeg har skrevet om New Mags før og nu gør jeg det lige igen, for det er jo faktisk slet ikke så tosset med bøger og magasiner i julegave. Desværre kan man ikke købe direkte fra New Mags længere, men man kan lade sig inspirere af det håndplukkede udvalg og kontakte New Mags på mail for at finde en forhandler i nærheden.

Jeg er personligt ret vild med Monocle bøgerne med deres æstetiske omslag og den genkendelig lækre typografi… –og så er de faktisk ret så interessante af læse!


Et udvalg fra New Mags samling… tjek dem alle her

For those who love pretty books
Artikel
For those who love pretty books
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply