BØGER

"The Summer Issue" – Boligcious Lookbook #10 (free magazine)

Det er altid med sommerfugle i maven og ivrige fingre, jeg skriver de her indlæg – Når 3 måneders hårdt arbejde, lange aftener og nogle gange nætter (det lyder hårdt, det er det også, men jeg elsker det!) afsluttes og jeg kan føje endnu et boligmagasin af. BOLIGCIOUS LOOKBOOK “THE SUMMER ISSUE” er klar GRATIS – til dig!

KLIK OG LÆS

 

"The Summer Issue" - Boligcious Lookbook #10 (free magazine)

Jeg er utrolig stolt af vores sommerudgave – Et nummer vi har dedikeret til ferie! Magasinet er udarbejdet i håb om, at du vil have lyst til at vende tilbage til det flere gange i løbet af sommeren – Magasinet er altid til rådighed gratis. Læs det fra din telefon, ipad eller din computer, hvor end du er i verden. Du vil finde masser af let indhold, bolignyheder, Loppetips, masser af inspiration til livet udendørs, design, portrætter, kunst, interiør og opskrifter – denne gang fra dejlige Louisa Lorang.

Med dette nummer ønskede vi at gå lidt mere i dybden med et par længere artikler, som vi håber, du vil bruge sommeren på at fordybe dig i fra hængekøjen eller strandstolen.

Det kan du glæde dig til

  • Kom tættere på Nadia Lassen (medejer af by Lassen), i vores artikel, som handler om det at bygge en design-virksomhed op omkring sin designarv. Et meget spændende og hjerteligt portræt synes vi.
  • Mette Helena og Nicola Kragh Riis loppe-entusiasterne fra TV2’s Loppe Deluxe og Go’morgen Danmark giver dig deres bedste handletips, og fortæller, hvor i landet deres favorit loppemarkeder ligger.
  • Vi præsenterer dig også for en af vores absolut yndlingskunstnere lige nu – Jesper Liengaard.
  • Regitse fra The Copenhagen Traveler tager os med et smut til Californien
  • På besøg i to dejlige og personlige hjem.
  • 2 lækre opskrifter fra Louisa Lorang

…. og meget meget mere – Indholdsfortegnelsen kan du se her

"The Summer Issue" - Boligcious Lookbook #10 (free magazine)

"The Summer Issue" – Boligcious Lookbook #10 (free magazine)
Artikel
"The Summer Issue" – Boligcious Lookbook #10 (free magazine)
Beskrivelse
Det er altid med sommerfugle i maven og ivrige fingre, jeg skriver de her indlæg - Når 3 måneders hårdt arbejde, lange aftener og nogle gange næ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply