DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

HAT ON A RACK

Grafisk designer og illustrator Naja Tolsing skaber collager via den gammeldags metode med saks, limstift og papir. Collagerne opstår af mode- og interiørmagasiner, og hun har efterhånden skabt en del skønne billeder. Hun sælger dem i begrænset udgave, nummererede og signeret. Denne ‘Hat on a rack’ er den nyeste collage på print fra hendes kreative hånd – det er friske farver og en hat, der får mig til at tænke på den gamle slager “Jeg sætter min hat som jeg vil …”. Det må siges at være en sang, der har klæbet til Diami, som hendes kendingsmelodi. Jeg har en passion for collagekunst, det med at klæbe udsnit af billeder op på papir og skabe en ny historie med dem, og jeg tager hatten af for Najas billeder.

 

HAT ON A RACK

Køb ‘Hat on a Rack’ her

HAT ON A RACK

 

HAT ON A RACK
Artikel
HAT ON A RACK
Beskrivelse
Grafisk designer og illustrator Naja Tolsing skaber collager via den gammeldags metode med saks, limstift og papir. Collagerne opstår af mode- og interiørmagasiner, og hun har efterhånden
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply