Kunst

Inspiration til billedvæg

Der er mange måder at hænge sine billeder på, og ønsker man at kaste sig ud i en hel billedvæg, så kan det godt være vanskeligt at finde ud af, hvordan man skal starte, hvordan skal man hænge dem og hvor mange skal der hænge. Derudover er der også det der grænseoverskridende element i at skulle hamre så mange søm i væggen. Tænk hvis man hamrer forkert, tænk hvis man fortyder, eller gerne vil skifte billederne ud jævnligt?

Løsningen på de her dilemmaer kunne være denne:

Gallerilister i lange baner giver dig mulighed for konstant at forny din billedvæg uden at skulle hamre nye huller og dække gamle til. Samtidig kan man adde lidt andet nips på hylderne, man kan også placere bøger og magasiner med så flotte forsider, at de burde betragtes som kunst. Kontoret på billedet herover er også et genialt sted at anvende gallerilisterne, fordi at man får en hel inspirationsvæg, eller en slags nyfortolkning af en opslagstavle. Hvis jeg havde et kontor, så ville jeg i hvert fald helt sikkert bruge denne idé, jeg synes den er enormt inspirerende.

TIP. Hvis du ønsker at kunsten og de elementer der fylder hylderne skal træde endnu mere kunstnerisk frem, så kan du vælge at male bagvæggen i en farve, evt en mørk farve.

Kilde:Livethemma.se
Styling: Anna Lenskog Belfrage

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply