DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

A Missed Chance to Wonderland – Dagens Poster

Jeg er helt vildt med Tina Louise Hunderups arkitektoniske abstraktioner. Bygninger, der flyver fra hinanden på bedste Inception-vis. Topografiske kort, der bliver tredimensionelle med indlagte fotos. Superenkelt – og alligevel utroligt komplicerede tegninger, der afspejler Tina Louises arkitektbaggrund.

En af mine favoritter er dette værk med titlen “A Missed Chance to Wonderland”, der er en af flere værker fra Tina Louises studie af Coney Island’s forlystelsespark, der nu er forladt og står og forfalder.
A Missed Chance to Wonderland - Dagens Poster

Du kan købe Tina Louise Hunderups værker som poster eller maleri. Posters koster fra 250 kr som A3.
Tina Louise Hunderup, Priser 2014

Se flere værker på www.tinalouisestudio.dk. Du kan også følge Tina Louise på Facebook og Instagram

A Missed Chance to Wonderland – Dagens Poster
Artikel
A Missed Chance to Wonderland – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er helt vildt med Tina Louise Hunderups arkitektoniske abstraktioner. Bygninger, der flyver fra hinanden på bedste Inception-vis. Topografiske kort, der bliver tredimensionelle med indlagte fotos. Superenkelt - og alligevel
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply