Boligtekstil (Textiles for the home) Køkkenet (Kitchen) Produkt og design (Interior design)

-Og så bliver den ikke engang sur!

Indlægget er en del af et ambassadørsamarbejde mellem Boligcious og GJD –
Ord, produktomtale og holdninger er udelukkende af mig

Siden det kom frem, hvor giftige mine yndlings karklude (du ved pakken fra supermarkedet med de gule, blå og lyserøde karklude) i virkeligheden er, og at de ikke kan nedbrydes af naturen, har jeg været lidt på spanden. Vi kan vel godt blive enige om, at de karklude ikke var pæne, men de var saft susme gode ikk?
Det er klart at jeg er stoppet med at bruge dem, men det har været drøn svært at finde klude som har kunne erstatte disse. Nu har jeg dog fundet to varianter som jeg er mega glade for – Mit første kup af klude kan du læse om her – Mit andet kup er disse nye karklude fra Georg Jensen Damask. De er pæne, tynde, lette at vride op og så tørre de hurtigt, hvilket resulterer i, at de ikke bliver “sure”. linen_dishcloth_dark_grey_blue_shado__interior

Kludene er lavet i 100% hør, og ja så tænker man nok, at de er lidt stive i det, men det er de slet ikke, faktisk minder de mig meget om stofbleer. Jeg lover dig, at disse nye klude får dig til at glemme alt om de giftige fra supermarkedet, du vil IKKE savne dem og som bonus ved køb af Georg Jensen Damasks klude, så er de altså pæne at have liggende fremme!

Du kan købe dem her

karklude

-Og så bliver den ikke engang sur!
Artikel
-Og så bliver den ikke engang sur!
Beskrivelse
Indlægget er en del af et ambassadørsamarbejde mellem Boligcious og GJD - Ord, produktomtale og holdninger er udelukkende af mig Siden det kom frem, hvor giftige mine yndlings karklude (
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annette Aarre Dalsgaard
    november 2, 2016 at 20:08

    Hvordan er den i forhold til The Organic Companys karklude? Tørretid/surhedsgrad osv 😀

Leave a Reply