Ikke-kategoriseret

A company with a mission

BigLongBagII-out


The Organic Company …

Da Joy Vasiljev ventede sit første barn, arbejdede hun som olieindkøber hos Mærsk. Joy lever fuldstændig økologisk, og derfor var det også kun økologisk tøj, stofbleer og andre tekstiler, hun ledte efter til sit kommende barn. Dengang var der bare ikke så meget spændende at vælge mellem og alt var beige/naturfarvet. Den oplevelse åbnede en ny verden for Joy, og hun satte sig for at lave økologisk bæredygtigt design. I 2007 startede hun The Organic Company, som i dag er GOTS Certificeret og sælges i mange lande. Joy er gennem årene blevet en god ven af mig, og hun er nok en af de kvinder i den her branche, som jeg har den dybeste respekt for og som jeg elsker både at diskutere business med, sparre med og nå ja, bare grine og hygge mig med!

joy-the-organic-company Joy tror så meget på sin sag! Hun knokler så hårdt for det hun tror på og hun har skabt en utrolig flot succes. For et par år siden delte hun sin historie her på Boligcious i en Blog Take Over – Hvis du ikke har læst hendes blogindlæg, så gør det, det er et fantastisk inspirerende indlæg, som ikke kan andet end at bevæge dig en lille smule – Det er super spændende og hun fortæller sin historie så godt – Læs indlægget her

BigLittleBag-out

Tasker til vasktøj, big shopping, opbevaring eller strandturen – Alle med cool Statements

 

bathrobe-port1

De skønneste badekåber til at pakke de små ind i efter badet! – Fra The Organic Company 100% økologiske naturligviskitchenandwashclothDisse karklude er en nyhed og jeg er allerede storforbruger. Jeg har altid sværget til de der gule/lyserøde/blå engangkarklude fra supermarkedet, men efter jeg lærte hvor giftige de var og, at de ikke kan nedbrydes, kunne jeg ikke drømme om at købe dem igen. Disse klude sælger faktisk så godt, at Joy dårlig når at få dem hjem, før de er solgt igen.

IMG_7692Her i mit køkken er kluden så meget pænere end de grimme gule og blå klude, som jeg
normalt gemte under vasken. Jeg har lige købt 12 stk. de holder længe kan jeg garanterer!

handhair1

Genialt til alle os med langt hår! Et håndklæde… eller et hårklæde. Let at vikle om det våde hår efter badet og fastgøre i det brede bånd, som er en del af designet. BigWaffleMediumTowels-All-1

Det første produkt jeg købte hos The Organic Company var ‘Big Waffel Towel’ – Et stort badehåndklæde (det kan også bruges som tæppe – perfekt til Yoga og Pilates btw) – Det var første gang jeg brugte et badehåndklæde, som ikke var frotté! Jeg er SÅ glad for de badehåndklæder også her 2 år efter. Det er hånden på hjertet de håndklæder der bruges først… jeg bruger kun mine frotté håndklæder, når mine Big Waffels er til vask. The Organic Company har netop lanceret dem i en mindre størrelse til hænderne også.

IMG_7691

Big Waffle og verdens bedste økologiske karklude!waiterapron-all

Disse viskestykker er så smarte, de kan nemlig vikles om livet og fastgøres i den strop, som faktisk er lidt af et trademark hos The Organic Company – Husker du vores store viskestykketest for nogle år siden? The Organic Company vandt med deres visketykker (- og det var inden jeg lærte Joy at kende, så bare rolig, no favorites there… I don’t do that!)

Se testen her

BigTallBag-out

Hvis du er vild med The Organic Companys mission og kan lide designet, så kan du finde et stort udvalg hos Cahetu.dk

A company with a mission
Artikel
A company with a mission
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply