INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Få styr på garderoben

Camilla og jeg var så heldige at få lov at lave billeder for RACKBUDDY, og dem vil jeg gerne dele med dig – ikke kun fordi jeg er ret stolt over vores styling, men også fordi, der er så mange muligheder, rå muligheder med RACKBUDDY’s stativer. Jeg kan faktisk ret godt lide at have åben garderobe… måske ikke HELE min garderobe (den er sygeligt stor), men blot et råt stativ med alt det, jeg bruger mest, eller alt det pæneste hængende fremme. Jeg kan godt lide mulighederne med RACKBUDDY’s stativer og så synes jeg de er super rå! Stativerne er lavet af rå vandrør.

RACKBUDDY laver mere end blot stativer, de laver også hylder som du kan se over sengen her, hyldeknægte, borde, knager m.m.

Frederiksberg Alle 8, Kbh, her ligger RACKBUDDY’s butik, og her kan du udover garderobeløsninger købe en masse andet lækkert til boligen, både nips og møbler. Desuden kan du få customized tøjstativer og spiseborde lige efter dine ønsker og behov! Brug evt. et garderobeophæng i køkkenet til gryder og pander
Som nævnt designer RACKBUDDY meget gerne special-løsninger, som herunder…. Ret sejt skrivebord ikk?

Foto: Inhouse Copenhagen – Styling HØEG+MØLLER (Camilla og jeg)

Få styr på garderoben
Artikel
Få styr på garderoben
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply