Ikke-kategoriseret

Min stue er blevet til to rum!

Sponsoreret indlæg, styling, ord og foto af Malene Marie Møller

Jeg har længe leget med tanken om en rumdeler i min stue. Min stue er ret aflang, og i den ene ende har jeg min arbejdsplads. Jeg er glad for at have mit lille kontor i stuen, jeg tror egentlig ikke, jeg ville flytte det ind i et andet rum, hvis muligheden var der. Jeg nyder at kunne være i samme rum som mine børn, også selvom jeg sidder og arbejder, for det indrømmer jeg blankt, at jeg bliver nødt til engang imellem. Der er intet mere beroligende og rart, end at arbejde til lyden af min søns fantasifulde lego-lege eller min datters musik og nynnen. Vi kan stadig tale sammen, selvom jeg arbejder og det, at vi er i samme rum, gør det bare mere nærværende. I perioder når jeg arbejder på større projekter, roder mit skrivebord en del med masser af noter, udklip, lister og opslåede bøger. Det kan derfor godt være lidt svært at holde rigtig fri om aftenen, når jeg kan se rodet og arbejdet, der kalder lokkende på mig.

DSC04518

Rumdeleren må helst ikke tage alt lyset, og den skal heller ikke tage gulvplads eller lyd. Jeg ønsker også,, at jeg kan have mulighed for at åbne op de dage hvor det ikke roder. Lige nu tester jeg en idé, som jeg har pønset lidt på, nemlig et rullegardin. Ja jeg ved got det lyder primitivt, men når gardinet er smukt, er det faktisk ret fint.
I samarbejde med Color & Co har jeg lånt et rullegardin i bambus, for at afprøve min idé, og ved du hvad? … det er altså slet ikke så tosset. DSC04527

Color & Co’s rullegardiner fås i flere farver, jeg har valgt et mørkegråt. Gardinet minder lidt om de klassiske rullegardiner som jeg husker fra mit værelse i 80’erne, men de har bare fået et nøk opad af lækkerhed. Lamellerne er flade og snortrækket er samme farve som gardinet. Nu har gardinet hængt her i en uges tid, og egentlig havde jeg regnet med, at jeg ville have det trukket op det meste af tiden, men jeg finder det ret hyggeligt når det er nedrullet. Det omfavner min sofakrog og gør den mere hyggelig. Det tager noget af lyset og gør rummet mørkere, men det gør ikke noget, for måden lyset trænger igennem lamellerne er ret stemningsfuld.

DSC04530

DSC04533 DSC04524

Min stue er blevet til to rum!
Artikel
Min stue er blevet til to rum!
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg, styling, ord og foto af Malene Marie Møller Jeg har længe leget med tanken om en rumdeler i min stue. Min stue er ret aflang
Forfatter
Boligcious

2 Comments

Leave a Reply