Gaveidéer (Gift ideas) KIDS

To sjove design fra Moods.dk

Dagens link går til en af mine gamle favorit webshop: Moods.dk. Jeg er sikker på at de fleste af jer kender Moods, vidste I at man også kan besøge Moods? Det er en anderledes måde at shoppe på, fordi det ikke blot er en butik men også lager og kontor som man træder ind i.
Som man går det mellem de lange lager gange, finder man mange sjove ting til boligen. Der er inspirerende opstillinger med diverse fede varer  og så er personalet rigtig søde. Moods’ åbningstider er: mandag-torsdag 9.00-16.00 fredag 9.00-15.00 lukket lørdag. Moods fysiske butik ligger Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum, den er besøg værd.

Jeg kan blive ved med at surfe rundt i deres shop og finde spændende ting, og i dag fandt jeg disse to skægge indslag til boligen:

To sjove design fra Moods.dk To sjove design fra Moods.dk

 

Metal dåsen er til opbevaring af brugte batterier, den måler Ø 7,5 H14,2cm, 23xB12xH7cm og koster 79 kr. se mere her

3D pop up ugle i karton til at hænge op på væggen. Uglen er lige til at folde ud og er dekorativ evt. på børneværelset. Mål: H37xB35xD15cm, pris 159 kr.
se mere her

To sjove design fra Moods.dk
Artikel
To sjove design fra Moods.dk
Beskrivelse
Dagens link går til en af mine gamle favorit webshop: Moods.dk. Jeg er sikker på at de fleste af jer kender Moods, vidste I at man også kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply