RUM OG INDRETNING

Indretning: B!ngs

Design by Us designer lamper, møbler og interiør og er et firma, som jeg altid har været ret vild med. For mig går de lidt under Ekstra Bladets gamle slogan: “Tør hvor andre tier”, for Design by us er bare frækkere og modigere end de fleste af deres branchekolleger her i DK. Interiør- og møbeldesign er faktisk kun en lille del af virksomhedens ydelser. Faktisk er det bærende element hos Design by Us indretninger, og det har det altid været. Rasmus Larsson som ejer Design by Us er ufattelig dygtig til at skabe de lækreste stemninger på hoteller, kontorer, restauranter m.m. i både ind- og udland.

Et af de projekter som Design by Us står bag, vil jeg vise i dag. Det er nemlig SÅ utrolig lækkert og sofistikeret, og der er meget inspiration at hente til ens egne rum, så derfor deler jeg det med dig i dag

 


B!NGS

B!ngs er et multibrugerhus som man som mindre firma eller selvstændig kan leje sig ind hos og bruge. Det er efterhånden ret normalt i Danmark med de her lidt flydende, cool kontorfællesskaber som tilgodeser alle de små virksomheder, der har brug for at komme ud og danne netværk og samarbejder. Det er et fint koncept og det er rigtig rart som lille selvstændig med denne mulighed for at få “kolleger” og et sted at komme og arbejde, sparre og holde møder.

I det øjeblik du træder ind af døren hos B!ng får du følelsen af, at wow her lækkert og smukt, men også super rart at være. En vigtig følelse som Design by Us har formået at bringe frem via deres indretning. Overalt hos B!ngs pryder Design by Us’ lamper, her er de rigtig stærke. Men også i materialesammensætninger og farvevalg synes jeg Rasmus formår at lave genistreger. Jeg er vild med det her sted, og kunne sagtens se mig og mit lille team arbejde herfra. Samtidig er her løsninger, som jeg vil lade mig inspirere af til vores nye lejlighed.

Læs mere om B!ngs lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply