Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Baby slow down…

Vi er inde i en periode, hvor det handler om at sænke farten lidt og kræse om de gode og simple ting i livet. En antireaktion på det hæsblæsende tempo som vi har befundet os i længe og stadig gør. Vi var kæmpe fan af Nespresso-maskinen, fordi vi kunne brygge en kop god kaffe på kort tid, og samtidig få den der café-følelse ind i hjemmet. Jeg elsker nu stadig min Nespresso maskine, men jeg oplever, at jeg også er begyndt at nørde lidt med kaffebrygning på en anden måde. Indtil jeg var 30 år kunne jeg ikke udstå kaffe. Jeg elskede duften af nybrygget kaffe, men jeg brød mig ikke om det. Jeg var te-drikker med stort T, det er jeg stadig, men jeg elsker også kaffe – jeg er blevet voksen:-)

Tendensen ‘Slow Coffee’ er en del af hele den her tendens som vi kalder ‘Slow Living’. Måske er det en reaktion på finanskrisen, det skal jeg ikke gøre mig ekspert på, men det giver egentlig god mening ikk? Vi vil gerne kræse mere om det simple, bruge tiden på det nære og vi sætter pris på gode råvare, ingen madspild, økologi osv. Det ene udelukker dog ikke det andet for mit vedkommende. Selvom jeg er begyndt at nørde lidt omkring kaffebrygning, betyder det ikke, at min Nespresso maskine er havnet på loftet, den bruger jeg skam hver dag, men når det hele skal være lidt mere lækkert, når jeg rigtig skal forkæle mig selv eller mine gæster, så laver jeg espresso ‘the old fashion way’ eller filterkaffe på rigtig gode bønner. Det er en langsom måde at gøre det på, men det er hyggeligt, det dufter skønt og så står man der med en god ven og sludrer lidt mens man hælder vand på bønnerene stille og roligt igen og igen…. Hyggeligt og nøjjjj hvor smager det godt.

Baby slow down...

Jeg var for nylig til presseevent hos Stelton – Jeg er ret begejstret for deres ‘Theo Slow Brew’, som de lancerede sidste år og jeg bruger den flittigt. I år lancerer de så en ufattelig smuk espresso kande designet af en upcoming italiensk designduo, der kalder sig Something. Jeg er vild med seriens form, overflade og materiale. Den forener japansk og skandinavisk formsprog så elegant. Espresso kanden går til gas og keramiske kogeplader, desværre ikke induktion, hvilket jeg er ret ked af, for jeg vil så gerne eje den kande. Baby slow down...

I serien hører også en smuk kaffekværn med messing håndsving, jep Stelton går all in på Slow Living selv bønnerne skal kværnes by hand… jeg er vild med det! Når du så står der og kværner din bønner, så har du måske lidt rester tilbage, og dem kan passende opbevaret i den nye beholder, som minder mig om et gammelt apotekerglas i en nyfortolkning.

Den nye serie forventes i butikkerne i Augus/September.Baby slow down...Baby slow down...

Baby slow down…
Artikel
Baby slow down…
Beskrivelse
Vi er inde i en periode, hvor det handler om at sænke farten lidt og kræse om de gode og simple ting i livet. En antireaktion på det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply