DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Love London – Dagens poster

Er du vild med London? Hvis du er så er dagens plakat måske lige noget for dig. Denne lille skyline af London er ret fin synes jeg. Farverne er meget diskrete og dæmpede og den røde farve som er så kendetegnende for Londons busser giver plakaten et skønt udtryk.

Se nærmere om pris og mål her

Todays Poster – Love London

Are you crazy about London? If you are, today’s poster might just be for you. This small skyline of London is quite nice I think. The colors are very muted and the red color which is so characteristic of London’s buses give the poster a wonderful expression.

See more details on price here

Artikel
Love London – Dagens poster
Beskrivelse
Er du vild med London? Hvis du er så er dagens plakat måske lige noget for dig. Denne lille skyline af London er ret fin synes jeg. Farverne er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply