Produkt og design (Interior design)

Botaniske vægge med print

Tapet kan virkelig noget, og hvis du ønsker en markant ændring i et rum så er tapet den flotteste og letteste løsning. Jeg er grebet af den tendens som vi står i til anklerne nu, nemlig blomster og planter – Botanik! Der findes jeg oceaner af tapeter, både de smukke håndmalede, de printede og så er der fotostater.

Jeg faldt for det her i dag! Det ligner en masse forskellige fliser, der er sat “forkert” op –  det er utrolig smukt og stemningsfuldt – En entré eller et badeværelse med det her tapet… Det kunne jeg godt se ske hjemme hos mig! Kan købes her

 

Botaniske vægge med print
Artikel
Botaniske vægge med print
Beskrivelse
Tapet kan virkelig noget, og hvis du ønsker en markant ændring i et rum så er tapet den flotteste og letteste løsning. Jeg er grebet af den tendens som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply