Smuk svævende lampe

Smuk svævende lampe
Den her lampe er ren sience fiction pakket ind i smukt design, som i al sin enkelhed alligevel fik min kæbe til at ramme jorden – Den her lampe har X-Factor.

Smuk svævende lampeDen intelligente pære svæver ved hjælp af et magnetfelt, -samme magnetfelt, som forsyner pæren med lys og bevægelse – Er det ikke et fantastisk spændende design? -og så er det flot!

Se lige filmen her, den er ret fin

FLYTE hedder det svenske firma, som har base i Stockholm. Designfirmaet er drevet af en passion for at skabe intelligente og inspirerende produkter med et overraskende element. Den røde tråd i designet er kombinationen mellem vintage og innovativ teknologi – En slags fortid møder nutid og skaber fremtid.  Du kan læse mere om lampen og se priser og evt. købe den her

 

Smuk svævende lampe

Smuk svævende lampe
Artikel
Smuk svævende lampe
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Nice Lamp , can I buy it ?

    • Hej Jonasz, check the link:-)

Leave a Comment

Email (will not be published)