Produkt og design (Interior design) Uncategorized

I’d rather wear flowers in my hair….

 

 

 

 

 

“Not just a flower girl II” Fotoprint af Caleb & Gladys

Jeg elsker det citat! Jeg vil nemlig hellere have blomster omkring mig i alle farver og størrelser. Min datter skal konfirmeres lige om lidt og alt er næsten på plads, bortset fra leje af borde, stole og service, men det vigtigste for en konfirmations-pige er, at tøjet sidder lige i skabet og det gør det. Jeg har også shoppet kjole til den store dag – en farverig og overdådig blomstret kjole, som faktisk inspirerede mig til dagens indlæg! Der er nemlig blomster alle vegne, både når det gælder fashion og boligtendenserne. Vi skal have masser af blomster! Store og overdådige blomsterbuketter ses i tekstilprint, kunstprint, tapeter og på møbler, det utrolig smukt.
I forrige uge lavede vi pressebilleder for to firmaer og begge steder var nøgleordet  BLOMSTER… masser af blomster. For det ene firma var det den smukke buket fra introen i serien “Arvingerne”, der var den store inspirationskilde og for det andet firma, ja der gav det sig selv, det var nemlig pressebilleder for blomsterfirmaet Bloomon (jeg må desværre ikke vise nogle af billederne endnu). Det var en velduftende og ufattelig smuk arbejdsuge. Så JA… Jeg har blomster på hjernen og det er da ikke det værste vel?

Her kommer et lille torsdags-blomster-moodboard – Inspiration til dig, der også er vild med blomster.

  1. Den smukke kjole fra Ilse Jacobsen ifører jeg mig den 12. maj ved min datters konfirmation. Min datter nægtede nemlig blomster i håret eller nogle andre steder for den sags skyld, så nu går jeg all in selv. Kjolen finder du her
  2. Inspireret fra den tid, hvor store oliemalerier med blomster i overdådige buketter malet på sort baggrund var højeste boligmode! Fotoprint af Yang Bin
  3. Bloomon.dk din leverandør af smukke kunstneriske buketter. Hos bloomon kan du tegne et blomster abonnement. Du bestemmer selv størrelsen og hvor ofte de skal leveres og så får du altså nogle meget smukke buketter lige til døren. Se næremere her
  4. Blomstret tapet… var det noget? Dette tapet… elle denne fotostat kan bestilles på mål og vil være utrolig smuk bag sengegavlen i soveværelset. Personligt er jeg meget betaget af farvekombinationen. Kan bestilles hos Beckers Farvecenter eller i Coloramas butikker
  5. Beetle stolen fra Gubi er jo bare smuk, jeg er vild med den elegante loungestol, og den bliver bestemt ikke kedeligere af at blive betrukket med blomsterrigt tekstil vel?

“Not just a flower girl I” Fotoprint af Caleb & Gladys

I’d rather wear flowers in my hair….
Artikel
I’d rather wear flowers in my hair….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply