Uncategorized

Stories

Indlægget er en del af et samarbejde mellem Boligcious og Skagerak


STORIES


Skagerak (tidligere kendt som TRIP TRAP) er fyldt 40 år, og det har de foreviget i et skønt og inspirerende katalog. Her får du et meget personligt og smukt kig ind i en række familiers liv. Deres indretning og brug af Skageraks smukke møbler både inde og ude er spændende at se og giver godt input til egne rum.

Katologet er gratis og ligge online her – Jeg synes du skal tage et kig, jeg finder det meget inspirerende til min bolig, måske vil du gøre det samme… Her får du et lille bitte udpluk af de mange smukke billeder, der venter dig i kataloget STORIES 2016

StoriesStoriesStoriesStoriesStoriesStories  Stories


 

Læs Stories herStories

Stories
Artikel
Stories
Beskrivelse
Indlægget er en del af et samarbejde mellem Boligcious og Skagerak STORIES Skagerak (tidligere kendt som TRIP TRAP) er fyldt 40 år, og det har de foreviget i et
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply