INTERIØR Uncategorized

Er du klar til et overflødighedshorn af lækkert design?

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med Warm Nordic,
et super spændende nyt brand, som for mig er en ære at bakke op omkring!
 
Danmark får et nyt design brand, og det er altså ikke et lille brand som starter med en sparsom kollektion, nej det et brand som stormer afsted med ambitiøs kollektion af over 100 klassiske smukke og spændende designs som møbler, lamper og accessories. Det hele bliver samlet i en lækker webshop – og ja jeg siger det bare lige ud… jeg har har lyst til at gå shop-amok!
Byd velkommen til Warm Nordic, stiftet af Frantz Longhi. Med udgangspunkt i sin passion for ikoniske designklassikere skabt i kærlighed til kvalitet og håndværk har Frantz søsat sin drøm om at genoplive gamle design-skatte, som længe kun har været tilgængelige blandt samlere på dyre udenlandske auktioner. Det nye brand omfavner Nordens skønhed, materialeforståelse og håndværkstradition og det er en hjertesag for Frantz Longhi. Franz er uddannet arkitekt og så er han erhvervsmanden bag designfirmaer som Paustian og historiske Kähler. Møblerne og de øvrige designs i Warm Nordic sortiment er designs som Frantz selv har samlet på, og nu vækker til live igen. 
“Når nu andre bemærkede skønheden og kvaliteten, kunne jeg ikke bære tanken om, at ikoniske stole af Hans Olsen og Knud Færch eller lamper af Svend Aage Holm-Sørensen kun skulle leve deres liv på internationale auktioner. Nu er de og en lang række andre klassikere vakt til live af Warm Nordic sammen med nyt smukt design. De kan igen bredes ud til et dansk og internationalt publikum af designelskere, som de internationale auktioner ikke altid har kunnet tilfredsstille”, fortæller Frantz Longhi.
 
Udover de gamle klassikere, bakker Frantz også op om nye og nulevende designere.
Mere end 100 møbler, lamper og accessories i Warm Nordic kollektionen blev i morges afsløret for pressen og i dag er også dagen hvor webshoppen åbner.
I forbindelse med den store lancering har Warm Nordic skabt en eksklusiv særudgave af Hans Olsens ikoniske Gesture Chair, der oprindeligt er designet i 1957. Gesture Chair 1st Edition fås kun indtil den 30. april og er en hyldest til kunstfærdigt design, der holder i generationer og gerne må have kant. Samleobjektet fra Warm Nordic har stel i sortlakeret eg og er beklædt et blomstret tekstil, der afspejler 50’ernes farveglæde og er unikt for Gesture Chair 1st Edition. Det blomstrede mønster omfavner i den grad de tendenser vi ser i øjeblikket, hvor blomster virkelig vinder indpas. Jeg er vild med stolens formsprog og synes det kunne være så cool med en limited edition – hvem ved den kan blive magne penge værd en dag…

Jeg var så heldig at jeg var inviteret til lanceringen i morges og har allerede nu spottet en del favoritter –dem kan du se her:

 

Spændende ikke sandt? Find dine egne favoritter lige her warmnordic.com og find dine egen favoritter!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply