Uncategorized

We Make Journals – Nyt site

 

We Make Journals - Nyt site

Malene Marie Møller / Foto af Sisse Langfeldt

For 5 år siden drømte jeg om at arbejde på en redaktion. En redaktion, som lavede boligmagasiner. Jeg var nyuddannet Designteknolog fra KEA, og havde ingen erfaring, jeg VILLE bare! Jeg sendte masser af ansøgninger, jeg var faktisk ret kreativ, men jeg blev ikke taget i betragtning. Det er en svær branche at komme ind i, særligt hvis man ikke har nogle erfaringer, hvilket jeg jo ikke havde. Så jeg stod der med et brændende ønske foran lukkede døre, som ingen ville åbne. Jeg forstår det godt nu, men dengang var jeg frustreret, for hvordan skulle jeg få erfaring, når ingen ville give mig chancen?

Jeg er den fanden-i-voldske type ( det er jeg glad for). Jeg bliver stædig og tænker, hvis ingen vil give mig chancen – hvis jeg ikke kan blive en del af en redaktion, så må jeg skabe den selv. Og det gjorde jeg så!

Det startede med Boligcious her – Min blog som jeg elsker højt. Denne blog er MIG! Den er mit hjerteblod, og jeg glæder mig over den hver dag og over dig som vil følge med. Efter et par år satte jeg Boligcious Lookbook (nu Sohome) i verden.

I denne uge skete det så! Jeg har sammen med et super team etableret eget online bladhus! Det hedder We Make Journals. Her udgiver vi online magasiner, som er gratis til dig. Til hvert magasin følger en blog, som dagligt bliver opdateret. I did it! Jeg skabte min egen virkelighed ud fra min passion – Wauw!

We Make Journals - Nyt site

I går kom vores nye magasin MAN Issues på gaden (eller rettere online). Et magasin om interiør, design og arkitektur rettet mod mænd. Jeg er så heldig at have scoret Emil Thorup som Chefredaktør. Han er perfekt til rollen, fordi han deler vores passion og på mange måder er Emil og jeg ens. Vi autodidakte med et crazy drive og en vild passion for design og indretning og iværksætteri.

Læs endelig vores spritnye magasin her

We Make Journals - Nyt site


Vi har brug for din hjælp


Vi har brug for din hjælp til at sprede ordet om vores nye tiltag – Vi skal have folk til at vide at vi derude. At vi skaber inspirerende content hver dag, og magasiner til at fordybe sig i.
Her kan du se hvad vi tilbyder, dyk endelig ned i det, del, tal om os og med os, vi vil elske det!

We Make Journals - Nyt site

MAN Issues

Magasin til mænd om bolig, design, interiør, arkitektur, fremtidens produkter og livsstil.

MAN Issues blog – Daglig inspiration til mandens bolig og livsstil

 

 

We Make Journals - Nyt site

 

Sohome

Magasin om interiør, bolig, kunst, arkitektur og interiør design.

Sohome blog – Daglig inspiration som gør din bolig lækker og personlig.

 

SoMe

Vi er ikke så mange på de sociale medier endnu. Vi vil SÅ gerne have dit følgeskab, og vi garanterer, at vi vil arbejde hårdt hver dag på at gøre os fortjente til det.

MAN Issues: Facebook  //  Instagram

Sohome: Facebook  //  Instagram 

We Make Journals – Nyt site
Artikel
We Make Journals – Nyt site
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rikke Friis
  marts 19, 2016 at 08:50

  Hvor er det en fantastisk historie. Godt gået! Jeg er vild med din blog. Anbefaler den også til kunder – er selvstændig indretningskonsulent primært for private. I den sammenhæng vil jeg glæde mig til at læse Man – helt klart et felt der er brug for. Det er særligt nyskilte mænd der er lidt på bar bund der henvender sig.
  Tak for dit fine arbejde.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 20, 2016 at 16:52

   1000 tak Rikke, hvor er det sødt af dig, er glad for at du anbefaler mig og du selv finder min blog værd at følge. Kh. Malene

 • Reply
  Sara
  marts 19, 2016 at 18:11

  Fantastisk historie! Og godt gået. Jeg har ikke fulgt bolicious så længe, så det var interessant at høre, om den proces, der ligger bag.

 • Reply
  Kathrine Iversen
  marts 20, 2016 at 14:37

  Sejt og inspirerende!! Godt gået Malene 🙂

  De bedste hilsner

  Kathrine

Leave a Reply