låge nr. 20 – Vi elsker bløde pakker

Så er vi nået til den 20. december og låge nr. 20 er netop åbnet.
Her venter dig et skønt syn – en farveeksplosion fra PURA UTZ.  En smuk unika gulvpude og det smukkeste sleeve til din computer.
låge nr. 20 - Vi elsker bløde pakker
PURA UTZ arbejder med individuelle kvinder, kooperativer og NGO’er for, at empower mayaindianske kvinder fra de mest rurale områder af Guatemala, ved at skabe eksklusive designs, der giver kant og personlighed i den skandinaviske verden – og samtidig skaber værdi og udvikling for hver enkelt kvinde.
Alle tekstiler er unika, da de væves af individuelle kvinder som gennem deres håndværk væver deres egen historie, og fortæller deres tilhørsforhold i form af region og landsby. Det kan tage op til et år at væve et sådan stykke stof.

Sådan ser præmien ud

låge nr. 20 - Vi elsker bløde pakker låge nr. 20 - Vi elsker bløde pakker
 Vi elsker Pura Utz fordi alle produkter er unika, INGEN har hverken en pude eller et sleeve magen til .
Den smukke store gulvpude måler 70 x 105 cm. – Puden er lavet af en aflagt klædedragt fra området Santa Catarina Palopó i Guatemala og har en værdi af 1.995 kr. 
Sleevet passer til 15″ computer men kan naturligvis også bruges til 13″ eller evt. som dokumenttaske. Den måler 36 x 30 x 3,5 cm.er lavet af en aflagt klædedragt fra området Nahualá i Guatemala – Værdi 750 kr. 

SÅDAN DELTAGER DU

Bliv den lykkelige ejer af de smukke unika design, fortæl os i kommentarfeltet, hvorfor du gerne vil vinde. Vi trækker lod ved midnat og giver vinderen direkte besked.

Held og lykke

låge nr. 20 – Vi elsker bløde pakker
Artikel
låge nr. 20 – Vi elsker bløde pakker
Forfatter
Boligcious

101 Comment

 1. Jeg ligger på min sofa- syg.. Hos mig ligger min skønne hund Tui og hun er også skidt.. Så på en dagmed ØV på, vil det glæde at vinde disse smukke gaver, Sleevet og pude.
  Tak for skønne boligcious.dk..;)
  Forsat god dag til jer alle.

 2. det er en af de smukkeste puder jeg længe har set.

 3. Hvilken smuk ide at kvinderne fortæller deres historie gennem stoffet. Det kan jeg slet ikke stå for. Og så mangler jeg sådan en fin gulvpude til samlingen i mit lille hyggehjørne.

  Med krydsede arme og ben…

 4. Jeg har lige fået en ny sofa, og mangler nogle fine puder. Den er jo fantastisk :0)

 5. åhhh, nogle flotte farver. Gulvpuffen ville være så fin at ligge på i min graviditet, hvor det kniber lidt med sofaen. Glædelig jul :)

 6. gulvpuden er fantastisk, mine børnebørn ville elske den:)

 7. De ville pynte i vores midlertidige hjem :)
  God jul :)

 8. Jeg skal vinde den til min computer, simpelthen bare fordi jeg ikke har en sleeve til den i forvejen :)

 9. Fordi det er helt vildt flot!

 10. De smukkeste farver og etniske mønstre ville pynte herhjemme i vores lidt for lyse nordiske hjem:-)

 11. Jeg vil vinde fordi jeg vil have gulvpuden – Vi er 5 i vores familie samt to katte, så sofaen er ofte fyldt helt op. Den ene kat tager et helt sæde for sig selv! Jeg mangler gulvpuden til at sætte mig på for jeg hader at sidde klemt.
  Sleevet en en lækker bonus til min pc, der kan blive indhyllet i det smukkeste stof med en fin historie :)
  Hav en dejlig lørdag!

 12. Har selv haft rejst rundt i mellemamerika og set og oplevet de smukke og stærke kvinder der bære disse fantastiske farver og stoffer. De minder vil jeg meget gerne bringe ind i mit hjem.

 13. Sikke nogle fantastisk fine mønstre, og tanken bag er bare fantastisk :) Det er dejligt med sådanne initiativer, som har sjæl og hjælper mennesker, som har brug for det.

 14. De er så smukke og jeg vil knuselske både pude og sleeve!

 15. Fordi jeg vil gerne have noget farverigt og noget som jeg også kan have for mig selv :)

 16. Glædelig juuuuul!!
  Jeg har ledt og ledt og ledt efter en gulvpude til vores hjem – vi har hunde, så det er bare så meget sejere, at ligge på gulvet og hygge nogen gange – JEG HAR SJÆLDENT ØNSKET MIG AT VINDE EN KONKURRENCE så meget som denne – sleevet ville helt sikkert også lighte up some doll schooldays – men in the Christmas spirit skal det gives videre til en, der ville elske det! :)

 17. Fordi jeg næsten lige har fået ny computer, og etuiet ville bare passe perfekt til!

 18. Elsker virkelig projekter som dette, det giver så god mening og gør en mærkbar forskel! For mit vedkommende ville tingene være en daglig reminder om at hjælpe andre og fortsætte med støtte denne slags projekter!
  Tak fordi i gør opmærksom på det <3

 19. Jeg er ved at lave værelse til min datter på snart tre år og den smukke pude vil passe perfekt til:)

 20. jeg vil gerne vinde denne gave fordi jeg bare elsker farverne og designet❤️

 21. Jeg mangler den perfekte gave til min kæreste. Hun ønsker sig et sleeve til sin mac – og elsker farver. Håber dette er min heldige dag. A match made in heaven!

 22. Fordi de da bare vil gøre hverdagene lidt mere festlig og farverig :)

 23. Jeg har kun en stor computer taske, så det ville være så dejligt at få en lille og meget pæne taske til den :)

 24. Uh, jeg vil gerne vinde fordi mit sorte sleeve (helt sikkert designet af en mand uden æstetisksans) simpelthen er så pinligt at hive frem.
  Puden ja den er jo bare umådelig smuk!

 25. Den dér smukke elektrisk blå farve, er lige hvad der mangler i min lidt for afdæmpet grå-hvid-mint-farveskala i stuen, og tror desuden puden vil være lækker at slynge fusserne op på efter en lang vagt på sygehus.

 26. Hvor er det bare nogle smukke sager! Jeg mangler meget en ordentligt og pænt sleeve til min computer, derfor ville det passe helt perfekt :D

 27. Fordi det er meget smukt og det vil passe godt til mig og mit hjem:)
  Glædelig jul:)

 28. Lidt kulør i hverdagen ville være skønt :-)

 29. Jeg vil gerne vinde fordi jeg mangler en puf eller en stor pude til gulvet, så når vi jar gæster at man kan sidde hyggeligt omkring sofaen og snakke

 30. Sikken nogle skønne farver. Mønstrene minder mig om min tid i Peru. Både pude og sleeve ville passe super godt til de skønne duge jeg har med derfra. Se dugen på min (lidt misvedligholdte) blog ;-)

 31. Jeg holder utrolig meget af unikke ting, der ikke kan findes i alle hjem. Utrolig smukke og er vild med de stærke farver, der giver et smukt pift til enhver farveløs bolig ;-) Fantastisk smukt arbejde de udfører.

 32. fordi jeg er vile med de stærke farver

 33. Fantastisk præmie.

  Jeg er netop blevet alene og har derfor en halvt møbleret stue, hvor det eneste, man kan sidde på, er en lille sofa, så både min lille dreng og jeg ville få meget glæde af den smukke gulvpude.
  Sleevet er jo bare prikken over i’et ;)

  /Stine

 34. Ville passe perfekt i min sofa! super smuk :)

 35. Vil give den i gave til min søster

 36. Åh, sikke en fntastisk præmie. Elsker deres fine og specielle designs, og er desuden vild med konceptet bag! Håber at være heldig i dag! God jul derude :)

 37. hold nu op hvor er den pude smuk. Jeg vil forære den til min mor, der kæmper med sygdom i disse måneder. hun elsker farven blå, så jeg ved at hun vil blive enormt glad for den. Sleeven er lige mig, så det vil være et godt mix til os. Tak for dejlig inspiration. kh katrine

 38. Jeg ville elske at vinde de smukke ting, da det vil minde mig om mit uforglemmelige halve år i Mexico og Guatamala. Desværre har jeg mistet alle de tingene derfra i en brand.

 39. Fordi det sleeve jeg har nu, er noget af det grimmeste. Så det er kun for beskyttelse at jeg bruger den, så kunne godt bruge et lækkert sleeve! :)

 40. Er vild med konceptet – og farver og mønstre :-)

 41. WOW – etnisk og smukt – blåt er godt både sommer og vinter….Ville lyse vinteren op hos mig

 42. Fordi disse smukke ting vil passe perfekt ind i mit hjem og især fordi jeg er vild med konceptet. :-)

 43. Den ville være perfekt til hyggehjørnet i vores nye kæmpe lyse soveværelse <3 Den er så smuk :)

 44. Den ville mine 4 børn elske at ligge på i stuen, når vi er så mange mangler vi altid sidde pladser, og så enda en ekstra bonus til mor :-) så det er jo fantastisk :-)

 45. De vil være skønne i min nye lejlighed i det nye år :-)

 46. Elsker bare farverne og gulvpuden vil mit barnebarn elske at sidde på.

 47. Sikke en fantastisk lækker pude. Den vil passe perfekt ind i mit soveværelse som lige er blevet spicet lidt op boheme style

 48. Sikke dog nogen vidunderlige farver som vil lyse op hvor som helst i hjemmet

 49. Fordi det er flot og har en god historie bag designet :)

 50. Jeg har lige separeret og er blevet nødt til at tage en indeboende. Nu skal jeg flytte ud i stuen, og ser det som en nystart.. Jeg skal fokusere på hygge og selvforkælelse, og eftersom ALT jeg ejer i møbelvej (ja, alt) er fra storskralden, ville det være såå skønt at vinde noget der er MIT!
  Plus, det er noget af det smukkeste jeg nogensinde set! Jeg kommer aldrig have råd til at købe sådan en pude, men det er lige min stil, så jeg krydser alt der krydses kan! :)

 51. jeg er startet på skole i en alder af 30 år, og jeg mangler beskyttelse til min computer

 52. Vil gerne have den lækre gulvpude skal bo i min stue, for den trænger til at blive piftet op med nogle flotte stærke farver. Min stue er holdt i sort og grå og syntes nu det er blevet for kedeligt, så er på jagt efter noget med farver til at bryde det.

 53. Jeg vil meget gerne vinde fordi det er smukke designs og glade farver der både pynter og lyser op hver dag, en glæde at se på – og så gør det jo heller ikke noget at have noget godt at hvile fødder på og at computerne er pænt pakket ind og beskyttet når man ikke lige bruger den eller under transport.

 54. Jeg håber at vinde, for man kan da kun blive glad over farverne, og historien bag, er mindst lige så god.

  Det bedste ved din julekalender er, at jeg hører om en nye mærker, som jeg ellers ikke ville have fundet. Tak

 55. ih hvor jeg ville blive glad for denne gave. Som studerende, som har været alt for gavmild med juleshopping i år fordi jeg elsker at give gaver, ville dette være en fantastisk ting at få. Glædelig jul til Jer allesammen

 56. Wauw skønne farver, skønt monster – I’m in love <3 Det er vidst grund nok til, hvorfor jeg gerne vil vinde. Er helt vild med det, og tror det vil passe så godt ind i vores nye hus <3

 57. Smukke puder i stof fra et smukt land: det første sted min mand og jeg rejste til sammen. Det ville være dejligt at have noget smukt derfra til vore fælles hjem:-) Glædelig jul.

 58. Jeg vil gerne vinde, for jeg har aldrig (med streg under aldrig) ejet noget, der ser sååå mærkeligt ud :D

 59. Min mand har bragt en stor gulvpude med grimt betræk ind i forholdet. Den ryger snart ud medmindre jeg altså finder noget smukt at camouflere den i:-)

 60. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg for det første mangler en sleeve til min mac (når jeg skal have den med mig nogen steder, pakker jeg den ind i en stofpose fra søstrene grene), og for det andet fordi den er så flot at der umuligt kan være andre der ønsker at vinde den lige så meget som mig ;)

 61. Jeg synes det er et fantastisk koncept og ved at Pura Utz har hjertet på rette sted. Produkterne er indbegrebet af smukke, men udenfor økonomisk rækkevidde for mig pt. Ville elske at bruge både puden og det lækre sleeve!!

 62. Fordi jeg synes det er så smukt.og jeg må bare eje det.

 63. Sikke nogle skønne farver og mønstre. Lige til at blive ‘glad i låget’ af. Jeg ville nyde at pakke min bærbar computer ud af tasken hver dag på studiet.
  Det ville være herligt med en julegave til mig selv. Glædelig jul!

 64. Hvis min computer havde sådan et farverigt og eventyrligt sleeve, ville jeg blive glad i låget, hver gang jeg tog den op af tasken. Det tror jeg ville gøre min specialeskrivning rarere, og det er da noget at håbe på, er det ik’?

 65. De smukke farver og kvalitet vil til enhver tid bringe minderne tilbage til min fantastiske tid i Guatamala!

 66. ville være skønt at vinde, kunne godt bruge lidt farve i min stue så den ikke ser så trist og kedelig ud

 67. Unika sætter altid et særligt præg på hjemmet og sleevet vil pryde og beskytte min computer på bedste vis. Glædelig jul

 68. Jamen altså, hvem i alverden vil ikke gerne vinde den underskønne pude og den fantastiske sleeve??! Jeg ÆÆÆÆÆlsker farverne, og der er så meget et plus, at der er en god historie bag. Jeg krydser alt!

  OG takker for at have fået åbnet øjnene for dette unikke design; selv om pengepungen ikke tillader den slags køb lige foreløbig, så er det nu tilføjet min drømmeliste. <3

 69. fordi jeg mangler noget farve i min lejlighed og i mit liv <3

 70. Flotte farver

 71. Jeg har fået et nut drømmejob hvor computeren skal slæbes med, så præmien her ville gøre underværker :-)

  mettelindberg83(a)gmail.com

 72. De utolige farver vil pynte. Og historien bag produkterne er smuk. Selvom det rigtige at gøre vil være at købe det selv og støtte projektet yderligere. ..

 73. Jeg elsker ting der er farverig og anderledes, så det er lige mig :)

 74. jeg flytter til stokholm til januar og har fået et lille bitte kedeligt værelse, derfor kunne det pynte og hygge så fint med det lækre farverige gulvpude, og måske den kan “empower” mig lidt til at kunne modstå den svenske isvinter :) ?

 75. Fordi jeg trænger til noget hygge i hjemmet :) Er vild med deres hyggelige design.

 76. Åh, det gad jeg sørme godt vinde. De smukke farver og etniske mønstre ville være en kærkommen kontrast til vores lidt for ensfarvede hjem :-)

 77. skal til at flytte i ny lejlighed, og mangler noget farve. Puden vil være fantastisk

 78. Jeg har så længe ledt efter en lækker løsning til vores stue til vores unger der er “gulv-børn”.. Desværre synes jeg at de fleste løsninger, inklusive sækkestole og børnemøbler er enten grimme eller upraktiske… Til gengæld kan jeg lige se en af disse smukke puder være sagen i vores stue når der hygges…

 79. Jeg vil rigtig gerne vinde fordi det er længe siden, – jeg har set noget så unikt og smukt! Ville elske at eje det, – og kunne se på det hver dag <3

 80. Fordi det er utroligt smukt og ville elske det pyntede her

 81. Hold da op, sikke et stykke arbejde, der er lagt i begge dele. Det er imponerende håndværk :-) Farverne er helt fantastiske og ville pynte i ethvert hjem – også i mit :-)

 82. De er ganske enkelt et smukt og anderledes indslag, der vil gøre sig i vores rammer

 83. Sådan er lækkert farvesplash kunne vi godt bruge i vores stue hvor vi ellers holder os til grålig/sorte/hvide toner.

 84. Åh så smukke!!! Trænger til farver og autencitet i min bolig. Krydser fingre!

 85. Jeg drømmer om at vinde, da disse smukke puder ville pynte i vores særdeles farveløse stue.

  Kh Rikke

 86. Jeg er så inspireret af pura uzt virksomhedsmodel og hvor er der fedt at se dem dukke op flere steder ♡ jeg vil elske at have deres sindssyge flotte produkter i mit hjem.

 87. Smukke tekstiler med en smuk historie. Derfor.

 88. Hvor er det fedt. Man bliver helt i godt humør af at se på dem.
  Hav en dejlig jule weekend:)

 89. Jeg synes det er en fantastisk ide med sammenvævningen af kvinders liv og forståelse ved hjælp af håndværk og æstetik. Ville nyde at eje dette smukke ‘sleeve’ og ellers holde øje med Pura Uzt’s øvrige fine produkter.
  Vinder jeg ikke må det på ønskeseddelen.
  Glædelig Jul.

 90. Min ti årige datter får endelig sit eget værelse, efter at have delt med sine tre søstre altid.
  Hun ønsker sig blå ting, og jeg ved hun ville elske puden!!

 91. Fordi jeg vil give den til min søster som mangler farver i hendes liv. Punktum xx

 92. fede faRVER OG EN FED PUDE

 93. fordi min stakkels MacBook fryser ;) og jeg har kun et kedeligt pink ét :)

 94. ÅRH! De er virkelig fine! Jeg kan godt li’ etniskorientalskfine sager – og min mac MANGLER en dyne! :) Puden fortjener jeg et hvil på efter en ganske slem og hård eksamensperiode, der endnu ikke er slut. Stort fedt suk.

 95. Fantastisk smukke tekstiler og en ligeså smuk tanke og handling bag. Jeg ønsker mig puden og sleevet, fordi de minder mig om min rejse i det syd- og mellemamerikanske præ småbørn:)

 96. Fordi det er ganske unik og det vil pryde mit hjem :D

 97. Fordi det er unikt, og ville pynte hos mig :-)

 98. Min stue trænger til et farvepift.

 99. det er unikt og flot samt passer ind hos mig

 100. Den store flotte pude ville være lækker i stuen :-)

 101. Den smukke pude vil passe perfekt ind i mit lille hjem, hvor den vil spille så fint sammen med det blå maleri, jeg har arvet efter min far og som lige nu er det eneste blå i hjemmet. Rigtig god jul!

Leave a Comment

Email (will not be published)